205 entry daha
  • avrupa dünya futboluna ilk ilgi duymaya başladığım zamanlar bu adamın genç yetenek olarak anıldığı zamanlardı. daha bunun 1/30'u kadar tanınmıyorken, kökten man utd'li olarak ryan giggs'in ters kanatında oynayan 7 numaralı bu oyuncuyu çok sevmiştim. yılın genç futbolcusu, yılın futbolcusu, 5 şampiyonluk ve şampiyonlar ligi kupası (ki kupayı getiren iki golde bu arkadaşın kornerlerinden geldi) ile bıraktı şanlı united'ı..

    sonrasında real madrid 'e gitti artık tam anlamıyla süperstardı. dünyanın gözü üzerindeydi. bu dönemde pek çok hırt insan adam gibi bir maçını bile seyretmeden "manken gibi adam, ağzı yüzü güzel, iki frikik atıyor başka da bi bok yok" diyebilecek kadar çapsızlaştı. farkına varmadıkları şey o takımda maç başına en çok mesafe kateden adamın beckham olduğu idi. bin tane yıldızı olan takımda beckham kadrodan kesilince kötü sonuçlar alınıyordu.

    son olarak la galaxy macerası başladı ve bu adam artık 32 yaşında. bugune kadar kazandığı parayı bi kere de amerikada kazanıp futbol dışında servertine servet katacak.

    aslında demek istediğim şey futboldan anlamayan kişilerin en rahat bok attığı insanın david beckham olması sinirimi bozuyor. alex'i yerlere göklere sığdıramazlar, hagi için gelmiş geçmiş en iyi oyuncudur ama beckham adam değildir bu adamlara göre.
    beckham yıllarca oynadığı takımlarda hiç pes etmeden koşturdu. maçın son dakikasında bile mücadele eden kaç tane süper yıldız var? defansa yardım etti gerektiğinde geriden oyun kurdu. attığı paslar ve frikiler konusunda son bi kaç yıldır tek juninho var kıyas yapılabilecek -ki öyle kabul etsek bile en iyi ikinci oluyor- onun dışında ne ronaldinho, ne rivaldo bile beckham seviyesinde olmadılar bu konularda.

    hayır hiç mi bişey bilmiyorsunuz aç google'a adamın kariyerine bak. bi adam yakışıklı diye bunları elde edebilir mi, real madrid man utd gibi takımlarda oynayabilir mi, ingiltere milli takımının yıllarca kaptanlığını yapabilir mi?

    hala mı inanmıyorsun? aç youtube'dan iki üç video izle, gözlerinle gör.

    bi de dünya üzerinde üst düzey liglerde oynayıp bu adamdan daha fazla frikik golu atan biri var mı acaba merak ediyorum..
    http://www.youtube.com/watch?v=adyghunqel0
917 entry daha
hesabın var mı? giriş yap