7 entry daha
  • güvenilir esnafları barındıran; sirkeci'de tramway yolunun takibinde sağda kalan çarşı.girişte metro fotoğraf karşılar sizi.2 yıl dükkan garantisi verir ürünlerine ama 50-75 dolar daha pahalıdır.bunun dışında babataş ve klas fotoğrafçılık vardır ki buralar da güvenilir yerlerdir.bu esnaflar adam kazıklamayı ya da çakallık yapmayı pek sevmez.doğubank esnafına benzemez.çünkü hayyam'da x fotoğrafçısı kazıkçı ya da sonradan müşterisini tanımıyor gibi bir söylenti çıktı mı işi bitik demektir.ayrıca bu adamlar uzun yıllardır burada ikame etmektedirler.

    1. kata çıktığınızda macro fotoğraf vardır.burası da iyidir ama fiyatları yüksektir.ikinci katta da odak fotoğrafçılık mustafa tekecivardır ki ben böyle esnaf görmedim.aldığım d300'ü sırf benim içim rahat olsun diye 3 gün sonra değiştirdi direk.ayrıca çok da uygun bir fiyat verdi.amerikadan almış gibi bir fiyata sahip oldum.kesinlikle tavsiye ederim kendisini.verdiği fiyatla diğer dükkanlar arasında en az 25 en çok 100 dolar oynuyordu.

    bunun dışında üst katlarda reflex ve nova fotoğrafçılıkvar.onlardan da makine alabilirsiniz.

    %20 gibi bir vergi gelmişken hayyam çarşısı vazgeçilmez bir yerdir.taksitle de satış vardır ama banka vade koymakta, o yüzden pek tavsiye etmem.

    metro dışındakiler 1 yıl dükkan garantisi vermektedirler.ayrıca onlar size pahalı modelleri satmazlar.sizin işinize yarayan modeli almanızı isterler.d300den daha uygun ama d300e yakın kalitede olduğunda eos 40dalmam için çok ısrar ettiler genel olarak.ama benim kararım kesindi.gerçi madem eos 40d almıyorsun bunun üstüne biraz daha koyup eos 5d al diyen babataş fotoğrafçılık'ı da unutmamak lazım.
62 entry daha
hesabın var mı? giriş yap