• 24 mayıs 1989 doğumlu fas asıllı fransız futbolcu. ailesi ile beraber fransa'ya ta$ındıktan sonra fransa'nın lens takımının dikkatini çekmeyi başardı. stili, hayranı olduğu zinedine zidane'a benzetildi. hatta lens'teki hocası onun için yeni zidane yakı$tırmasını yapmakta gecikmedi. lens'te bir sezon kalıp sadece 1 maç oynasa da bu göze batmasına yetti. avrupa'nın büyük takımları onu almak istese de, ba$arılı olan tottenham hotspur oldu.
    ingiliz ekibine katıldığı ilk sezonda fazla forma $ansı bulamadı. bunda henüz küçük olmasının da etkisi fazla. oyuna sonradan girdiği west ham united derbisinde, oyuna girdiğinde takımı yenik durumdaydı, maça kazandırdığı ivme herkes tarafından takdir edildi. nitekim kendisinin dü$ürülmesiyle kazanılan serbest vuru$u dimitar berbatov gole çevirdi. ardından yine onun katkısı olan bir golle tottenham maçı 4-3 kazanmayı bildi.
    sol ayağı birincil olmak üzere her iki ayağını da iyi kullanan, driplingleri ve adam eksiltme özelliği ile rakiplerine zor anlar ya$atan bir futbolcu. uzaktan attığı $utlar da cabası. dünyanın en yetenekli gençleri arasında gösteriliyor. robbie keane'in kendisine taktığı lakap da; zizou junior!
33 entry daha
hesabın var mı? giriş yap