5461 entry daha
  • telefonla konuşurken açık olan tv'nin sesi kısılıp, bir yandan da zap yapmaya devam edilirken bir kanalın köşesinde man: 2 bjk: 1 ibaresi görülür ve "oha, şampiyonlar ligi bitmemiş miydi" diye düşünülür.

    bi taraftan telefonda konuşmanın verdiği başka bir şeye konsantre olmama hali, bir yandan da son günlerde iş yoğunluğu sebebiyle hasıl olan unutkanlık göz önüne alınarak "ben yanlış hatırlıyorum herhalde" diye düşünülerek maçı izlemek üzere star tv aranır kanallar arasında.

    maç bulunur. ama nedense star yerine trt 1 veriyordur maçı.

    lise yıllarından sonra futbol takımı sevgisi "koyu beşiktaşlı" olmaktan "yenilince üzülmeyen, yenince sevinen beşiktaşlı" tarafına geçen bünye "trt veriyorsa vardır bir bildikleri" diye düşünerek bir yandan telefonda konuşmaya devam eder, bir yandan da maçı sessiz olarak izlemeye başlar, siyah beyaz formalı oyuncuların beşiktaş'lı olduğunu düşünerek. eh, der. en azından bir gol atmışız manchester'a.

    bi ara gözü kırmızı formaların arkasında yazan "vestel" kelimesine takılır. "aa, kırmızı formalılar beşiktaşlı'ymış" diye düşünür ama bi yandan da sorgular beşiktaş'ın forma reklamlarında vestel'in ne zamandan beri yer aldığını.

    sonra bi ara siyah beyazlı forma içinde nobre'yi görür.

    daha bir şaşkınlaşır. artık beşiktaş'ın siyah beyaz forma giydiğine emindir ancak kırmızı formada da vestel yazmaktadır.

    "thy barcelona'ya sponsor olmuştu da, vestel ne ara manchester united'e reklam vermeye başladı lan" sorusu döner kafada bu kez.

    beş dakika kadar geçmesi gerekir, kişinin izlediği maçın 22 aralık 2009 manisaspor beşiktaş maçı olduğunu idrak edebilmesi için.
9194 entry daha
hesabın var mı? giriş yap