• okudugumda aklima tanimadigim ama oldugunu bildigim rahmetli bir sozluk yazari geldi. dedigim gibi tanimiyorum ama aklima geldi, getirildi. zaten benim bildigim bir tane trafik kazasinda olen sozlukcu var.
    olmus gitmis birisi, evet. tamam, eksi sozluk ozgur/ozgurlestirilmek istenen bir ortam. ama soylemek zorundayim, boyle ozgurlugun ta amina koyayim. nereye gittigi belli olmayan laflar eden, isi gucu onun orospulugu bunun orospulugu olan beyni orospu olmus sahislar bu ozgurlugu keyiflerine gore kullanacaksa birak ben ozgur olmayayim. isim vermeyecegim, siz hepsini biliyorsunuz; bu heriflerin hepsinin gotunden kan alinsa cidden donup bakmam, saka degil gercekten boyle kocaman bir siringa gotlerine girse...

    sahsi taniyor ya da tanimiyor, olayi biliyor ya da bilmiyor fark etmez. dolayli yoldan daha yakin zamanda olen birisinin arkasindan bu tur laf edenin -madem gotunden siringa ile kan alamiyoruz yasalar sebebiyle- siktir edilmesi gerekiyor. ama yok nerdeee.
    banu guven oldu denildiginde bile gitti/geldi sahis. bunlara o bile yapilamiyor. yapilan da geri getiriliyor. ulan ne cekilecek cilesi varmis bu memleketin/eksi sozlugun sizden yahu! "troll"ugunuze de, "eyleniyorduk adamim"iniza da... siz ve sizin gibilerin hepsinin icindeki hayvanliga kafam girsin lan!

    (bu da simdi gg sebebiyle silinir kesin, evet beklerim bunu!)

    yasanan olaylar ve alinan kafa izni sonrasi gelen edit: http://canimisterse.blogspot.com/…-etkileri-ve.html burayi okuyup hala mevzuyu anlamayan varsa, onlara diyecek bir sozum yok. ben hatami kabullendim.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap