536 entry daha
  • delicesine hunharca eğlendiğimiz zirveydi.
    gelelim şok detaylara...

    * servis durumu ne idi bilemiyorum ama otoparktaki işleyiş şahaneydi. çalışanlar çok kibardı ve arabayı afedersiniz kıç dibimize parketme isteğimizi kırmadılar. (topuklu giymek zulümdür, yapmayın)

    * gönüllü çalışan arkadaşlarımın (hakikaten şansa hepsi de badiydi) hepsi, hepsi olağanüstü çalıştılar. arkadaşım diye demiyorum hepsi gördüğüm kadarıyla üzerine düşeni hatta düşenin fazlasını severek yaptılar. bu gönüllü çalışma işinin çok zor olduğunu bilen biri olarak (9. yaşta zirve bitene dek kapıda çalışmıştım hatırlarsanız, sevgiyle anıyorum o günü tabi jkhsdjhdjhsd) hepsini tebrik ediyorum.

    * don toblerone, elleri dert görmesin, zirve bandını koluma nasıl taktıysa hala çıkaramadım ve kiminle konuştuysam da zor kullanmadan çıkaramamış. acaba ssg "taksınlar sözlük bandını , çıkaramasınlar, tebaam olduğu anlaşılsın heyt!" mı dedi ne dedi :) markete dahi böyle gittim, hatta markette çalışan abinin kardeşi de sözlükçüymüş, vesileyle abiyle kaynaştık, nickler meydana çıktı. sözlük yaka kartı, etiket ve ıvır zıvırlarını biriktirdiğim için kesmek de istemiyorum, şu an hala bantlıyım anlayacağınız.

    * efes'in foto standında epey keyifli vakit geçirdik. adam en sonunda benden yıldı ve siz artık gelmeyin dedi. (bkz: sen gelme ulan ayı) halbuki benim zerren suçum yoktu, gören kolumdan çekip götürdü. tombul insanların sevimli olması benim suçum değil efesçi! yine de çok çalıştılar, emeklerine sağlık elbette, işin şakasındayız.

    * kozmik odadaki votka shotlardan bir tanesi muhteşemdi ama neli olduğunu anlayamadık onun. gargaraya geldi :/ nefisti cidden.

    * kapıda iki ferrari, bir carrera, bir hummer, bir kaç da arazi aracı vardı. bilhassa sağdaki ferrariyi taciz ettim. (fotoğraf çekerek ve elleyerek). ferrarilerden birinin içinden de bildiğin apollon indi, es geçmeyeyim.

    * güvenlik süperdi, benim en büyük çekincem güvenlik konusuydu (zannedersin bm genel sekreteriyim!), şükür muhteşem bir ekip vardı.

    * cha ve dhög'ün playlist'i harikaydı. pacman lezzetliydi. duman lüzumsuz biçimde havalıydı ( bu arada bi doğumgünü varmış kutlu olsun yea repliği) ama güzeldi o ayrı.

    * bir ara o kadar güzel kafayı bulmuştum ki 2.exit koridorunu(mavi ya da mor ışıklı yer) sırat köprüsü sandım. "ne lan burası böyle upuzun, ışığa doğru gidiyorum" demişim, öyle diyorlar sdjhjshadjhad.

    * zirvede hatun olarak benim dahi dibimi düşüren bir abla vardı. dayanamadım dedim ki" ablacım kusura bakma, gerçekten çok güzelsiniz." o da "ekieki teşekkür ederim" dedi. seni allah yarattıysa beni kim yaptı abla?!!

    * yaka kartını pipi/kuku kısmına takan yazarları kınıyorum. zaten doğru dürüst görünmüyor isimler, şeyinize sabitlendik durduk yere, ayıp yea :/

    * kapı önü muhabbetleri çok keyifliydi. özellikle çıkmamıza yarım saat kala gülme krizi geçirdim.

    * bambi de süperdi lakin çıkışta sağdaki sucukçu/köfteci bize çılgın attırdı abiler ablalar. muh-te-şem-di. gecenin üçünde göçerttik yeminle.

    emeği geçen, düşünen, düzenleyen herkese teşekkürler, tadı damağımızda kaldı.

    özel not: böyle bir kalabalığın içine girmek ve tüm gece orada olup, herkesin arasında dolanmak afedersiniz ama herkesin harci değildir. bu nedenle tüm bu zirve yanısıra ssg'ye bu tavrı için ve zirvesinin arkasında durduğu için teşekkür ederim. kendisiyle kurduğu bir sitenin üyesi olarak canlı canlı gurur duydum. süperdi, kutlu olsun.

    kendime not: bir daha asla, asla, asla topuklu ayakkabı giymeyeceğim! düğünümde bile!
101 entry daha
hesabın var mı? giriş yap