• yeni hobim. artık yanımdan yabamı hiç ayırmıyorum. bi de kılıf yaptırdım özel, ooh. böyle güzel güzel muhabbet ederken ortamda bir anda yabamla belirince nasıl da şaşırıyor kızlar, görmelisiniz. tabii metropol gızı, şehir kızı, nerede görecek yabayı? şaşırıyö. senin de pek farkın yok onlardan sözlük kızı... sen yaba nedir bilir misin? bilmezsin. o zaman al sana yaba: http://www.kiziloren.net/images/tarim/yaba.jpg (en sağdaki benim yaba. arada bi çıkarıp götümü de kaşıyorum üzerindeki izlerden anlaşılacağı üzere. çok yönlü bir alet).

    ya bu burç dalgası gerçek miymiş, yıldızların, gezegenlerin, uzayda ne sik aradığı belirsiz birtakım daşın toprağın hayatımıza etkisi var mıymış, yok muymuş; valla zerrece fikrim yok, sikimde de değil açıkçası. ben sana açık konuşayım ahretlik, sikimde değil. tek bildiğim ilişkilerimi burçlar üzerine kurmadığım ve dikkate almaya değer görmediğimdir. bir de klasik geyik işte: milyonlarca aynı burçtan adam var, hepsi nasıl aynı özellikleri taşıyabilir ki? mevzunun bir numaralı cahiliyim o ayrı da, ne biliyim abi. ulan üşenmedim, bakalım hangi ünlüyle aynı gün doğmuşuz, bilelim öğrenelim, bir mecliste bir soran olur, cevap veremezsek utancımızdan insan içine çıkamaz hale geliriz hesabı arattım google'da "15 haziranda doğan ünlüler" diye. kendimi bir anda "zekai tunca-gülü susuz seni aşksız bırakmam melodisi indir" ile "köpek karıyı sikiyorrr!!!! kız msn adresleri!!!" etiketlerinin aynı ortamda buluştuğu bir sitede buldum. şu an cd sürücüm kendi kendine açılıp kapanıyo. yılmadım, futbolcu stickerlarının olduğu euro 96 albümündeki topçuları tek tek inceledim. gele gele kim geldi dersin? tabii ki alaman panzeri kaleci oliver kahn. ulan dalga mı geçiyorsunuz? benim şu adamla ne gibi bir ortak noktam olabilir: http://www.bundesliga.de/…er_kahn/kahn_herrlich.jpg herif köşeye kıstırdığı bir futbolcuyu önden önden fortlarken bir yandan da boynunu ısırıp emerekten sevişmeye hazırlıyor, bunların yanısıra rakibinin ellerini nazikçe kavrayarak vals yapmaya zorluyor. ve tüm bu merhametsizce eylemleri 50.000 taraftarın önünde gerçekleştiriyor.
    ya da ne bileyim şuradan da inceleyebilirsiniz kendisini: http://kozis.files.wordpress.com/…oliver-kahn-2.jpg (tipe bak lan hakkaten. bağıran omlet amına koyim).

    burç mevzuatının gerçekliği kolpalığı bir tarafa da, yeterin lan. yeter amına koyim burama geldi. hangi kızla konuşsam ikizler olduğumu öğrenene kadar her şey güllük gülistanlık, ikizlerim dedim miydi bi anda borumbok. ırz düşmanı görmüş gibi bakıyor amına koydumun evladı. ama yoooook, bitti. kapandı o devir. yaba icat olundu. kılıfıyla beraber yanımdan hiç ayırmadığım yabam bana güven veriyor artık.

    - ayy çok tatlısın yhaa ;))
    - hehehe yirim.
    - nesin sen? terazi falan mı?
    - ha? yok, ikizler ben.
    - aaaa ciddi misin sen ya? aman aman aman.
    - dur canım bi saniye beklersen şunu çıkarıyım...
    - ya bi kere ikizler burcu erkeği çok sorumsuz, bencil, ikiyüzlü, piç, kıskanç, dönek, yavşak...
    - canım bi saniye?
    - aaa ne o kılıfından çıkardığın? gitar mı? gitar mı çalıcaksın bana?
    - yok, yaba.
    - yaba?
    - yaba. yaklaş bakim. lan (pat) sen (pat) kime (pat) sorumsuz (pat) bencil (pat) dönek (pat) diyosun (pat) lan? he mi? seni orospu seniii. (pat)
    - ühühühühü nödönnn? ühühühü nödön yoptun bunuuu ühühühühü

    amına koyim safi haziranda doğduk diye duymadığımız hakaret kalmıyor arkadaş. vay ben ne kötü adammışsım erenler. vay ben ne bok meşrepliymişsim gardaşlar. manyak mısınız, belkıs akkale misiniz, hud diye bir isme mi sahipsiniz, nesiniz oğlum probleminiz ne lan sizin?

    heeee, bi de karının yanında yancı bir deyyus da çıkagelmişse, işte o vakit var sen seyreyle gümbürtüyü biraderoviç.

    - ayy süppersin seeen. ya bu arada burcun ne senin?
    - ikizler.
    - ayyyyyyy ikizler mi?
    - ahahah abi ikizler miydin sen ya?
    - bu kadar şaşırcak ne var anlamadım ama ikizler evet.
    - ayy ikizler erkeği son derece ikiyüzlü, sorumsuz, bilinçsiz, dahili ve harici bedhah olurlar...
    - kız doğru söylüyo abi.
    - oğlum seni çok değişik döverim lan.
    - ama abi doğru söylüyo abi kız, ikizler burcu erkeği sorumsuz ve de...
    - lan oğlum senin hakkında otuzbir çekerim lan.

    delirttiniz beni şen şakrak ibneler. karısı kızı bir yandan, manitaya yeşillenirken üzerimizden prim kovalayan kapçık ağızlılar bir yandan, gelin üstüme üstüme askeri dürzübatlar.

    neyse. haa, bi ara sözüne itibar etmedim değil sözlük kızı. ne yalan söylim. sana inandım, sana sığındım. senin her şeye gücün yeter. amin. beni tatlı sözlerinle kandırdın, sinsi bir iblis gibi kendi tarafına çektin. işte o vakit, işte o vakit dünyalar naifi abimin kalbini kırdım sayende. bir başak burcu erkeği olan abim senin yüzünden türlü tacizlerime maruz kaldı. her gece 3'te yatağının kenarında belirip louis armstrong'un what a wonderful world derkenki yüz ifadesini takınıp zorla uyandırdım. 5 saniye bişey lan zaten, izleyiver amına koyim: http://www.youtube.com/watch?v=jfmkdyvynm8#t=2m9s

    - kalkhhh... uyannn adiii pezevenkkhh. kaaaaalkkh... what a wonderfuuuuuul wooorlllddd...
    - anam, noluyo lan? noluyo lan? enis, napıyosun, noluyo lan manyak?
    - bu kızların senden çektiği nedir asıl it? nedir bu gariban kızların senden çektiği lan! başak burcu he mi? what a wonderfuuuuul wooorlllddd...

    bununla da yetinmedim tabii ki. gel. o güzel insana, o cihanlar nuru, o cennet bahçesi sıfatlı ağabeyime daha neler yaptığımı dinle. misal yine geceleri yatağının kenarında belirip ağlayarak üzerine işedim.

    - kalkkhhh... ühühühü nasıl kıydın o zavallıcıklara... ühühühüh. uyaaan... kaaaalkkk... ühühühü
    - ah... noluyo? noluyo enis? ah üstüme... allghh, ağzıma girdi enis...
    - ühühüh kalk.

    ***

    artık bitti. oyununuzu ben bozacağım. yükselmenize bizzat ben mani olacağım. ne zaman sözlükte ya da dışarıda burç muhabbetiyle adam değerlendiren, insan eleyen kız görürsem orada ben belireceğim. bak yine asap yaptık sabah sabah. ondan sonra vay efendim neden bu ülkede bu kadar beyin göçüyo. e ben vuruyorum yabayla?
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap