25 entry daha
  • bluetooth uzerinden multiplayer oyun oynatan cihazin telefon olarak kullanilmasi komik goruntulere yol aciyor. aciyor acmasina da, retail paketten cikan kulaklik(orjinal yani) cok dandik hissi verdi, icinde tek mmc slotu var bu da mp3 dinlerken oyun oynamak istediginizde icinde mp3 olan karti cikartip oyun olan karti takmaniz gerektigi anlamina geliyor.

    oyunlari gayet ba$arili, pil omru de ayni oranda kisa. yani guzel oyunlar oynamaya ba$ladiginizda omur olarak 2-3 saati gecmiyor cihazin pili. kontroller ise, durus tolmak gerekirse nefis. tu$larin verdigi his, rocker adi verilmi$ joystick, klasik keypad falan cok guzel. kasa gayet saglam bir his veriyor, tek sorun oyun degi$tirmek icin pilin cikarilmasi zorunlulugu. ho$, gameboy'da da kartu$ cikarinca alet kapanirdi o yuzden cok farkli degil bence.

    kamerasi olsa hic du$unmeden alirdim, $eklini $emalini cok begendim. oyunlarin fiyati da bence bir sorun olmayacak, nasi olsa bizim insanimiz orjinal oyuna para vermeyi du$unemeyecek bir ekonomik duzeye sahip, 20 dolar olsa da almazlardi. ben alirdim o ayri.

    nokia 3300 ile kar$ila$tirirsak, 3300 daha telefon, bu daha game deck diyebilirim. 3300'le konu$urken cihazi yuzunuze yapi$tiriyorsunuz, telefon gibi gozukuyor. mp3 caliyor, iyi kotu oyun da var. ama asla oyun ve teknik ozellikler acisindan ngage'le kapi$amaz. bir kere customization kisitli, ekstra uygulama kurma $ansiniz yok gibi bir$ey. connectivity desen, 3300'da sifir, ngage size bluetooth gibi gayet guzel bir olanak sunuyor. kablosuyla da istediginiz oyunu, programi yuklemeniz mumkun. ses girisine baglayacaginiz herhangi bir analog ses kaynagindan ses kaydetmeniz sonra da bunu aac formatinda(ki az yer kaplayan mp3 benzeri ho$ bir format) dinlemek mumkun.

    radyosu iyi, ses kalitesi tatminkar, yazilimi pek bi sorunsuz ama.. amaya gelirsek cihaz benim goru$ume gore cok ba$arili degil. tek mmc slotunun olmasi, iki uclu kulaklik giri$i, telefon olarak kulaginiza goturdugunuzde garip durmasi, ekranin 4096 renk olmasi(ho$, daha renkli olsa cok farketmeyecek insanlar icin, yine de trend bu degil), pil omrunun oyun oynarken en az 6-8 saati bulmamasi, kamerasinin olmamasi, oyunlarinin neredeyse bir pc oyunu fiyatina satilmasi eksik yanlari. genel sonuc 10 uzerinden 7.5 veririm sorsalar*, o da oyun manyaklari icin kacirilmaz cihaz ve alternatifi olmadigi icin.
146 entry daha
hesabın var mı? giriş yap