12 entry daha
  • üzerine koca bir kitap bile yazılabilinecek büyülü bir atmosfere sahip truly madly deeply ile ilkgençlik yıllarımızda bizi dumura uğratmış, aşık etmiş eli-yüzü düzgün grup. daha doğrusu grup-tu.. "lam zaten iki kişiler,nereye daılıolar ki??" biçiminde karşılanan ayrılık hadisesi sonrasında, darren hayes iki solo çalışmasında da savage garden dinleyicilerinin büyük bölümünü kaybetmiştir.. böylesine büylü bir vokale sahip olan bir insan neden zaten çoktan yenmiş bitmiş bir michael jackson vokali hadisesine girmiştir bilinmez.. gerçi justin de aynı haltı yedi ama onunki tuttu.. *
    neyse efendim.. bu savage garden soundtrack konusunda da aşmıştır.. keza yukarıda bahsi geçen truly madly deeply şukela bir aşk filmi olan music from another rooma hayat vermiştir.. hakikaten soundtrack gibi gruptur.. hayatınız akıp giderken çok güzel fon olur.. (sanırım ülkemizde bunu en iyi başaran grup, 110 olmalı..)
    dağılması elbette sevenlerini ağlatmıştır ama sözlükte de görebileceğiniz üzere, ilk entry dağılmalarıyla ilgilidir.. darren, ekşi sözlüğe bakıp, kendileriyle ilgili hiçbir entry bulamayınca "e kardeşim biz kime yapıyos o zaman bu müziği!!.." diyerek dellenmiş akabinde grubu dağıtmıştır.. * yada grubu değil de daniel'ı dağıtmıştır, diyebiliriz.. bu tabir çok da yerinde olur keza, daniel abimizin babası tv izlerken darren'ın basın açıklamasını görüp daniel'a haber vermiştir.. cidden şaka gibi, darren grubun öbür yarısını teşkil eden, söz dışında bestelerin bütün yükünü sırtında taşıyan daniel'ı arama zahmetine bile girmemiştir.. ayıptır.. kınanasıdır..

    ..ama o diil de,
    bir truly madly deeply vardır ki.. yani nasıl diyim.. nasıl anlatayım.. kem küm..
61 entry daha
hesabın var mı? giriş yap