• sabahtan beri yok "hot pink", yok "cart kirmizi", "yok puantiyeli" diye status update koyan onlarca kisinin ortak eylemi.

    lan "nude" diyen bile cikti be.

    nedir arkadasim bu? dunya sutyen gunu falan mi? biri bi mesaj atsin; anlativersin bir sey yapsin. kafam karisti, kan sekerim dustu burada.
  • o degil de, rus is arkadasimin status mesaji gibisi yok.

    "men would never do something like this for testicular cancer.... btw, wouldn't posting pictures be a much more efficient way to find the cure?"
  • bir arkadaşım sadece rengini belirtmekle kalmayıp push up da diyerek olayı kilitlemiştir. statüsünün altı yorum kaynıyo şu an, beğenen beğenene. ha bu arada eliyle memesini yoklamayı aklına getiren kaç hatun vardır, fasulyenin bünyelere bir faydası olmuş mudur? henüz bilemiyoruz.
  • guru'nun rus is arkadasinin fikrinden hareketle, erkekler olarak bu sekilde testis kanserine dikkat cekecek olsak, merak ederim boxer'in, donun rengini mi koyariz, yoksa kafasi haric diye gazelden mi sallariz acaba?

    yoksa direkt konuya girip kac kilo cektiginden mi bahsederiz?
  • dikkat çekmek adına iyi düşünülmüş bir eylemdir.
    ayrıca arkadaş grubumu değiştirme kararı almama sebebiyet vermiştir. hiçbirinin sikinde - memesinde desem daha doğru olacak sanırım - değil arkadaş hâlâ şarkı sözleri, aşk sözcükleri, yeni yıl dilekleri... ayıp ya biraz sağduyu lütfen. *
  • sözlük sayesinde dikkatimi çekmiş olan facebook bazlı eylem ancak gel gör ki 400 kişilik listeden bir allahın kulu çüküne takmamıştır eylemi.
  • kızlara şöyle bir mesaj gelir ve duyarlı kızlarımız sütyen renklerini yazarlar:

    i've just been sent this... not sure it is well thought out but worth a shot!
    it's just a little bit of fun for the girls only.

    each of you write on your status what color your bra is.
    nothing else, just the color.

    then, send this same bit of info by private message only to females on your friends list. let's see how quickly we can spread the wings of cancer awareness and how long it takes for the men to wonder why all the girls have a color in their status.

    take care.
  • ben baktım kaç süper arkadaşım bu über eylemi yapmış diye, bir de gördüm ki "none" yazmış birisi. "oha" dememle o kişinin de erkek olduğunu farkettim. hiç sütyen kullanan arkadaşım yokmuş lan.
hesabın var mı? giriş yap