• sonraları adı hasan olan bir türk olduğu ortaya çıkmıştır, bana gelip bunun kitaplarını gösterip vikvik eden birtakım arkadaşlarım bu haberi tv'de benimle aynı anda öğrendiğinde maymun olmuştur.
  • (bkz: bir mucizesi)
  • olmadik yerde olmadik zamanda meydana gelen kurbaga yagisi'nin matematiksel formulu vardi bi kitabinda
  • gazetelerde vesairelerde adi hans von ayberg olarak gecer.
  • danimarkali oldugunu iddia edebilmek icun saclarini oksijen suyu ile acip sarinin igrenc bir tonuna ulasmis, agzi yuzu sekilsiz, copur bir kisidir.ilk kez golge adam gazetesi tarafindan gundeme sunulmustur.ozal ailesi ile yakin dialoga girmeyi basarmis, onemli mevki ve kurumlarda danismanli dahi yapabilmis bir insandir.

    sahsim ile alakasinin danimarka sevgisi disinda oldugunu sanmadigim, anlasilma kaygisi ile "bunu severim, bunu sevmem" gibisinden birinci tekil icerikli yazilar kaleme almadigina inandigim, tiriskadan bilimsel zat.
  • detaylari su adreste bulunabilir.sahane eglenceli muhabbet yapmislar, yardi fena halde.
    http://dehr2000.sitemynet.com/sitem.htm
  • kendisinin kültür bakanlığı'ndaki danışmanlığından, bütün uçuş-kaçış palavralarına kadar hikayesini bir yazısında nihat genç de anlatmıştı. ilgili yazıya link pek yakında.
  • kim derdi ki bana onunla calistigim yillarda ileride kendisinin "hans von aiberg" olacagini. yazi islerine gelir, sabahama yine de yasar nuri ozturk gibi alanin da muhim bir sahsiyeti bile kandirdigi porgrami hala unutmam.
  • ayberg in zigzag sitesinde jorge luis borges 'in hans hakkındaki goruslerini (!) yorumsuz aktarıyorum;
    lutfen dikkat! bay von aiberg’i okumadan once iyi duşunun. sizi onceden uyarıyor ve dunya goruşunuzun temelden degişecegini soyluyorum. aynı konuda okuyacagınız diger eserler size yavan gelecek ve sadece onun tiryakisi olacaksınız. cunku o, insan havsalasının otesinden bu dunya’ya kozmik sırlar transfer ediyor. şimdiye kadar iki ayrı standart izleyen bilim ve din ogretisini tek bir standart haline getirerek, bilim tarihinde ilk kez evrene tumdengelimli bakıyor.aiberg’in bir tek doktora tezi, ogretmenlerinden bir kısmının iliklerine kadar işlemiş bulunan hıristiyanlıgı bırakmalarına yetmiştir. sonra, onlar, sevgili bay von aiberg’in ögrencisi oldular. bundan oturu, size, okumadan once iyi duşunmenizi salık veriyorum. eger başka goruşlere sahipseniz, peşinen biliniz ki, “von”u okursanız, iş işten geçmiş ve siz kacınılmaz bir degişime ugramış bulunacaksınız. hic abartmadan diyebilirim ki, bay von aiberg, insanlık icin oldugu kadar, bilim icin de ilahi bir nimettir.”
  • stephen hawking'in de gizli bir musluman oldugunu ve de "propaganda yapiyor" lafi cikmasin diye muslumanligini aciklamadigini iddia etmis kisi.
hesabın var mı? giriş yap