• faillerinin derhal bulunmasını gerektiren, bulunmazsa alakalı alakasız bir çok gurubun töhmet altında kalacağı bir cinayettir. bu cinayeti gerçekleştiren beyinler ve maşalar, her türlü yaptırıma layıktır. bununla birlikte, tam iki saattir aynı görüntüler dönmekte, akşam geç saatlere kadar da böyle olacağını ve bunun yanlış olduğunu düşünmekteyim. en büyük yanılgımızın, bu tür haberlerin tv de ne kadar yer kaplarsa o kadar duyarlı olduğumuzu bizlere düşündürmesidir. yanlıştır. bu haberlerin çokluğu ve uzunluğu bizlerin ne kadar çaresiz olduğunu göstermektedir. bunun yerine program normal devam etmeli, her saatbaşı varsa gelişmeler bildirilmelidir. hehangi bir kimsenin ermeni soykırımı yoktur dediğinde hapse atıldığı ülkeler olduğunu unutmayalım, bu uygulamayla hepimizi her gün katlediyorlar haberimiz olsun.

    hemen edit:kimse soykırım yoktur diyeni hapse atmıyormuş. bir rüya görmüşüm demek.

    sonraki edit:buyrun bir mesaj:"dişlerinizden sızan kanı böyle basit ve çirkin kelime oyunları ile saklayamazsınız. takke düştü, kel göründü!!!"

    anlamayanlara son edit:hrant dink de fikirlerini savunuyordu.
  • şimdiden söyleyeyim, bu suikasti yapan kişi bulunacak. ama ben o bulunacak şahsın bu cinayeti işlediğine inanmayacağım.
  • sırf düşüncesi senle aynı renkte olmayan bir insanı susturmak , bastırmaya çabalamak , görüş-bilgi ekseninde daha etkili daha büyük şekilde değil de hayatına son vererek susturmak.. ama söze sözle karşılık veremeyecek derecede akıl yetmezliğine/zehirlenmesine sahipse insan/grup/adı ne ise"ki aslında belli" ne beklenir ki başka ? tehdit.. sonrasıysa ölüm...
    değişen birşey yok!değişmeyecek gibi..
  • bu saldırı halkların kardeşlik ve barış içinde bir arada yaşama taleplerine karşı yapılan alçakça bir saldırıdır.

    bu saldırı emekten, halktan, insanlıktan yana olanların şiddetle, tereddütsüzce kınadığı, reddettiği, lanetlediği bir saldırıdır.

    hrant dink yazdıkları ile söyledikleri ile insanlığın ve halkların kardeşidir. ve insanlık devam ettikçe öyle kalacaktır.

    şimdi ve daima , korkmadan, sinmeden, geri adım atmadan temel hak ve özgürlüklere sahip çıkarak ülkemizin sürüklendiği muhtemel felaketin önüne geçmek için inisiyatif kullanılmalıdır.
  • türkiye'nin ermeni soykırımını reddetmek uğruna katletmeye bile hazır olduğunu gösteren nefret uyandırıcı bir cinayettir. 18-19 yaşındakı bir tetikçinin bilinçsiz saldırısı değil, dış mihrakların işi değil, şu herkesin sık sık andığı "düğmelere" basanların marifeti değil, türkiye siyasetinin uzantısıdır. bizim işimizdir, bizim cinayetimizdir. hepimiz utanmalıyız, hepimiz tepki göstermeliyiz, dönüp kendimize bakmayı bilmeliyiz. büyük adaletsizlik, çok büyük bir suçtur. hepimizin suçudur. türkiye'nin suçudur.
  • türkiye'deki her kesim tarafından lanetlenmesi gereken saldırı...

    ama bu lanet saldırıyı, türkiye'nin ermeni soykırımını reddetmek uğruna cinayet işlemeye bile hazır olduğunu gösteren bir olay olduğğunu iddia etmekte en az cinayet kadar lanetlenmesi gereken bir düşüncedir bana göre.. suçu hemen devlete atmak ne kadarda kolay dimi...suçu devlete at ve bütün kinini döküp rahatla...

    yok arkadaşım...o dediğin provokasyonlara karnı tok bu milletin...başka kapıya...

    hangi orospu çocukları yapmışsa yağlı kazığa geçirilmeyi hakketmişlerdir...
  • kimin yaptığından çok daha önemlisi, bir insanın bu ülkede hala sadece düşündüklerini yazdığı için öldürülebilmesi ve tarihten ders almak deyimini tarihe gömmek istercesine ortalığın yine komplo teorileriyle dolup taşmasıdır. liberaller faşistleri, faşistler liberalleri, solcular abyi, milliyetçiler kurbanın kendisini suçlasın dursun, çok değerli bir insan, bir kez daha, kimsenin kontrol etmeye hakkı olmadığı ve zaten edemeyeceği düşüncelerini yazdı diye, sorumsuz birileri tarafından hedef gösterildi ve öldürüldü. ve bu son olmayacak. böyle bir ülkede yaşıyoruz işte. beğenmediğini gerekirse susturarak öldür. çok kolay...
  • turkiyeli bir musluman ben ve irak'li bir ermeni is arkadasimi londra'da ayni uzuntuyle kahreden lanet olasi olay.fasist geri zekalilar ne zaman anlayacaklar bizlerin ayni seylere sevinip, ayni seylere uzuldugumuzu, o buyulu cografyalarin bizleri kardes olarak dogurdugunu...
  • halen, hangi umutla ayakta durmaya, yaşamaya, ne kazanmaya çalıştığımı, ne için nefes aldığımı, mecburcu mevcutlu yazıldığım toprakların kalitesini bir kez daha ve son kez daha sorgulamama vesile olmuş suikasttir.

    hepimizin başı sağ olsun.. nasıl olacaksa...
  • protesto için saat bugün saat 20.00 ye kadar taksimde oturma eylemi yapılacak.
hesabın var mı? giriş yap