• amerikalilarin bile macdonalds ve burger king den daha iyi oldugunu kabul ettikleri fast food restorani
    chocolate shake inin uzerine bisi tanimam
  • kafa iyi oldugunda gidilesi, bir animal style patlatalisi, hicbir zaman bos olmayan bay area da zor bulunan super manyak deli mega mekan..
  • big lebowskide donny ile walter'in hastasi oldugu hamburgerci.
  • amerikada yedigim en iyi hamburger, menusunde sadece hamburger, cheese burger, ve double double olan, patatesleri donmus olmayıp taze soyulan ve orada hemen kolestrolsuz yagda (nasıl oluyorsa) kızartılan, shake leri muthis lezzetli olan yer. hamburgerleri degisik sekillerde ismarlama sansınızda var animal style olunca icindeki kofte sanırım degisik bir sosla pisiyor ve thousand island sosu ekliyorlar, protein style olursa ekmek yerine marul icinde sadece kofte veriyorlar, 3x3 4x4 gibi 3 yada 4 kofteli secenekleri var, grilled cheese derseniz eritilmis amerikan peyniri vs ekliyorlar. kısacasi inanılmaz bir lezzet, okadar annattımki canım cekti.
  • grilled onion da ekletirseniz, en iyi fast food hamburgerini yiyebileceginiz hamburgerci. urunler dondurulmaz, msg gibi tat arttirici katki maddeleri eklenmez. in n'out'un degerini anlayan, bir daha mcdonalds, burger king gibi zincirlerin kapisindan bile girmez. neredeyse bir urban legend haline gelmis gizli menusune http://www.inandout.com/html/frm_secretmenu.html adresinden ulasilabilir. bir bati yakasi ayricaligidir in-n-out da yiyebilmek.
  • her daim kalabalik olan ve siparis numarasi verilen yer. cok kalabalik oldugu zaman yarim saate yakin bekleten hamburgerci.
  • (bkz: in and out)
  • sahiplerinin koyu hıristiyan, hatta radikal evanjelik (bazı kaynaklarda da mormon) filan oldukları söylenir. bunda karton bardakların, hamburgerleri sardıkları kağıtların, pipetlerin filan orasına burasına gizlenmiş incil referansları önemli rol oynar tabii ki, bir örneği şurda görülebilir:

    http://commons.wikimedia.org/…t-bible-reference.jpg

    bu "iyi hıristiyanlık" felsefesine paralel olarak evsiz barksızları, param yok diyenleri filan geri çevirmedikleri de söylenir.

    bütün bunlardan kıllananlar in-n-out'ta sadece sarışın beyazların çalışmasından da feci kıllanırlar. ama bu doğru değildir, çalışanlar arasında etnik çeşitliliğin gayet de varolduğu restoranlar mevcuttur. konu, in-n-out'un çalışanlarına asgari ücretin üstünde para vermesinden kaynaklanır, böylece sadece çaresiz zenci ve hispanikler değil, orta sınıf beyaz gençler de tercih ederler burda çalışmayı.
  • tum malzemeleri kendi elleriyle secer ve restoranlarina hergun taze taze dagitir. ulke capinda yayilmamalirinin en buyuk sebeblerinden biri de simdilik kaliteli ve taze urun sunmaya devam etme istekleridir. franchise vermeye basladiklari anda tazelik ve kaliteden odun vericez diye maalesef sadece california civarindakilere hizmet vermektedir.
hesabın var mı? giriş yap