• vakt-i zamanında abdullah catli emniyet kuvvetlerince yakalandıktan sonra "çatlı'yı serbest bırakmazsanız ankara'nın her yanında bomba patlatırız" tehdidiyle çatlı'nın bırakılmasını sağlayan eski mhp'li yeni bbp'li adamdır.
  • 2002 secimlerinden once, hazineden para kapabilmek icin milletvekili transfer edecegi iddialari basinda dolasirken, aciklama yapip: boyle bir niyetinin olmadigini, eger secim parasi alirlarsa dahi bunlari sehit aileleri ve mehmetcik vakfina bagislayacagini soyleyen bbp genel baskani insandir.

    noolmustur sonra. trilyonlarca para alinmis ve soylenilen yerlere zirnik koklatilmamis, bunu hatirlatan gazetecilere ise, "bu bizim partimizin hakkidir, bunu kimseye tartismayiz, hem anayasa mahkemesine sorduk, boyle bir bagis yapabilme yetkimiz yok, yaparsak suc isleriz" aciklamalari yapilmis, hafizasiz topluma bir pandik de buradan atilmistir.
  • mahmut ustaosmanoğlu'nun sakalını öpmüş olan siyasetçi.
  • beyefendinin kendi sözleri: "devlet, devletliğini yapmazsa evimizde mi oturacağız? milletin hissiyatlarına tecavüz ediliyor, halk kışkırtılıyor. beyler titreyin ve kendinize dönün." günlerdir hukuk, hukuk diye yazan arkadaslarimizin entarileri kesilip biciliyor. buyuralim hep birlikte, hukukun olmadigi meydanda kimler at kosturmaya basliyormus , gercek amac ne imis. devlet, devletligini bazi gruplarin hosuna gidecek bicimde yapmaz ise, evlerinde oturmayacaklarmis. tas, sopa, göz, kol, bacak ne bulurlarsa oracikta müdahale edeceklermis, milletin hassasiyetlerini korumak maksadiyla (!). sogukkanli olarak düsünüyorum yine, kim bu millet? hassasiyetler bahane edilerek, hassasiyetlerin hassas sirtina dayanarak yargilama, linc etme, infaz etme cüretini kendilerinde bulan kör cahillerin millet olarak nitelendirdikleri topluluk kim? bu millete kürtler dahil degil, aleviler dahil degil, aydinlar dahil degil, etnik ve dini azinliklarin hic bir dahil degil. kim bu millet? pür, saf türk milleti diyelim hadi sizin milletinize, bu millet size ne zaman yetki vermis benim adima linc et, terör yarat diye? yoktur zaten böyle bir yetki, siddet icin dünyanin hic bir yerinde yetki alinmaz, verilmez. olsa olsa suctur bu. beyefendinin sözleriyle, beyler ve hanimlar, titreyin ve kendinize dönün. ettiginiz kötülük sadece güzel ülkeme degil, bu ülkenin aydinlik cocuklarinadir, hani sizin düsman olarak gördügünüz özgür ve aydinlik beyinleredir.
  • hayatımda iki muhsin'den haberdârım:

    biri yavuz turgul'lu şener şen'li muhsin bey, diğeri de muhsin yazıcıoğlu.

    biri hayata doğru çekiyor insanı, diğeri hayattan dışlıyor...
  • "devletin, milletin güvenliğini emanet ettiğimiz kuruluşlar sorumluluğunu yerine getirmez, yasaları kullanmazlarsa milletin kendi guvenligini saglamak hakkidir" demis, "ya devlet basa ya kuzgun lese" lafindaki kuzgun rolune aday oldugunu da boylece ortaya koymus kisidir.

    kusura bakmasin da devletin, milletin guvenligini emanet ettigimiz kuruluslarin sorumlulugunu yerine getirip getirmedigini, yasalari kullanip kullanmadigini, bir basimiza savunmasiz kalip kendi guvenligimizi saglamaya mecbur olup olmadigimizi soracagim kisi kesinlikle kendisi olmayacaktir. gecmisinden ders alamadigi asikar muhsin bey milleti titreyip kendisine gelmeye davet etmeden once kendisi titreyip kendine gelmeli. belki o zaman onceki yanginlarin duman ve kul kokusu genzini tekrar yakar da yangina korukle gitmenin bir hata oldugunu idrak eder.
  • devletin suc islediginde cezalandirmadigi, koruyup kolladigi adamin gunun birinde nasil da ona doneceginin, onu tehdit edeceginin canli ornegidir.
  • hitler'in de zamanında resimle ugrastigi dusunulurse yazdıklarının yaptıklarını aklamaya yetmeyeceğini anladıgımız insan.
  • bir zamanların kültür kanalı trt2'de şu anda 1 artı 100 isimli programda türkiye'nin kültürel yozlaşması hakkındaki engin fikirlerine başvurulan kişi. trt2'de son zamanlarda bu tarz konuklara sık sık rastlanması olağan bir hale gelmişti, ama bu epey uç bir nokta olmuş.
hesabın var mı? giriş yap