• ‘gençliğin halini gördük’
    “özellikle, görsel medyada son dönemlerde bazı programlar var ki, bir baba olarak çocuklarımızın, gençlerimizin yarını için birşeyi vurgulamak istiyorum, hiçbir medya patronu gençliğimizin ahlaki erozyonuna fırsat vermemeli, ona zemin hazırlamamalı. yarın öyle bir bela olur ki bu bela onları da çarpar, onları da vurur. onun için güçlü olmaya mecburuz.

    erdoğan’ın geçiş yaptığı kadırgalar caddesi üzerindeki küçükçiftlik park’ta binlerce gencin katıldığı unirock festivali’nin yapıldığı anlaşıldı.

    http://www.milliyet.com.tr/…lari mi ima etti&ver=41

    not: rahatsızlık veren şey konvoyuna yapılan el işaretleri olmasın sakın?
  • rte için metallica'dan geliyor (bkz: for whom the bell tolls)
  • bir ülkenin yarısını(küsüratsız verdim ki salladığım belli olsun) rahatsız etmekle arasında fark vardır. cezalar, kanunlar, rantlar falan. önemsiz detaylar yani.
  • habere dair emin olamadığım husus şu; rock müzik mi sarmıyor yoksa kızlı-erkekli kalabalıklar mı rahatsız ediyor.

    peki, bu olay üzerine durumdan vazife çıkaranlar olursa ne olacak?

    mesela; seneye oraya bir grup çakal eyleme giderse ve birilerinin canı yanarsa yahut huzuru kaçarsa bunun hesabını kim verecek?

    müslüman mahallesinde salyangoz satılır mı zihniyeti, gidip iki tane rocker bıçaklarsa ne diyeceğiz?

    olayı münferit diye nitelemek kafi gelecek mi?

    arkalı köpek av getirir misali başbakandan arkalanan denyolar harekete geçerse onlara kızmamız mümkün mü?

    emniyet müdürü; gençler milliyetçi hislerle hareket etmiş dedikten sonra, kanı dökülen gençlerine ailesine çocuklarınıza sahip çıksaydınız denir mi?

    gaza gelip içinde insan varken otel yakanlar, gazete manşetinin gazıyla saray basanlar derken başbakanları rahatsız olmasın diye festival basanlar olamaz mı? olabilir.

    aman durmayın, üçer üçer doğurmaya devam edin. saraylar fethedilecek, festivaller basılacak.
  • bunun tek sebebi amon amarth'ın misal bir bedir savaşı hakkında bir şarkısı olmamasıdır. hep böyle vikingler, iskandinav mitolojisi falan olunca sinir yapmış tayyibim. halbuki lions of bedir diye bir şarkıları olsa, tayyip de mitinglerdeki gibi alsa eline mikrofonu brütalini yapsa hoş olmaz mıydı? johan'la senkronize headbang bile yapardı belki. hep kültür çatışması işte.
hesabın var mı? giriş yap