hesabın var mı? giriş yap

  • yukarıdaki entry sahibi lavuk sözlüğün baş trollerindendir. sakın ciddiye alıp entry girmeyiniz.

    konu kilit.

    tanım: troll başlığı.

    edit: aga yazmayın demiyor muyum? yazmayın yahu.

    başlık sahibi zix isimli hıyar ağası. engelledi herhalde beni profilini göremiyorum.

    edit 2: ya sözlük yönetimi; ofisinize kimsenin tanımadığı yeni nesil ünlüleri çağırıp "soru&cevap" çekmekten başka bir şey yaptığınız oluyor mu sizin? bu şeriatçı tayfaya yönelik yaptırımlarda neden çok hantalsınız? en son gördüğümde ofiste hande lale sarıoğlu'na göbek attırıyordunuz.

  • yine japonya'dan bir güzellik... japonya demiryolları, tek bir öğrenci yolcusu kalan tren hattını kapatma kararını, öğrenci mezun olana kadar ertelemiş...
    ekleme; kapatma kararı istasyonla ilgili ancak o yöre insanı için istasyonun kapanmasıyla hattın anlamı kalmayacak...

  • osmanlı devleti envanter tutanaklarına göre cemaat-i müslim'den sayılmayan atalarım.
    bir gün yolunuz osmanlı arşivlerine düşer, ve iyi derecede osmanlıca biliyorsanız karesi bölgesi envanterlerine bakın. cemaat-i müslim ve cemaat-i yörük diye sınıflandırıldığını görebilirsiniz tutanaklarda.
    bunların dışında halen toroslarda, balıkesir'de antalya'da halen eski geleneklerine göre yaşarlar yörükler. kilimlerine bağlı oldukları oğuz boyunun tamgalarını işlerler, eski yörük hikayeleri ve sözlü destanlarını anlatırlar. belki de türkçe'yi en saf haliyle konuşan insanlardır yörükler. arapçasız, farsçasız..
    güçlü ve sağlamdırlar. insana yörük olmanın gururunu yaşatırlar.
    genetik sağlamdır çünkü, alt beyni açabilirseniz yörük atalarınıza dair pek çok şeyi simgesel olarak yakalayabilirsiniz.

  • gelen mesaj;
    "ısrar etme artık. olmayacağını defalarca söyledim sana. çıktığım biri var ve gelecek ay nişanlanıyorum, kendine gel. son kez söylüyorum ve uyarmayacağım. devam edersen polisi arayacağım. yoluma çıkma, uyarıyorum!"

    platoniğin gördüğü;
    " *s*** ***e *****. **********n* ********* ******i* ****. ç******* **** *** ** ******* ** **********o***. k****** ***. s** *e* ********** v* *************. ***** ******* ***i** **********. yo**** *****. ***r****um*"

    - seviyor işte canımın içi.

  • yolda görsem görmezden gelecegim sayın cumhurbaşkanının hareketi. benim yaptığım ; takdire şayan fakat yanlış. onun yaptığı hem takdire şayan değil hem de yanlış.

    edit: başta cizre'de kahramanca savaşmış, en yakın polis arkadasim olmak üzere ; tüm polis ve askerimize selam olsun. arkanızdayız.