hesabın var mı? giriş yap

  • ay rezalet demiş çekenler arasından bir kadın. teknede deniz kenarında/içinde soyunmak mı rezalet, yoksa bunu izinsiz ve habersiz videoya çekip dünyaya yaymak mı?

  • şaşırmayın, çok bilinen bir büyüme tekniğidir sürekli yatırımı varlığa ve işe yatırarak kasayı her zaman ekside gösterirsiniz. bir yıllık borç planınız bellidir. size borç verenler de varlığınıza güvenip size borç vermeye devam eder. apple'ın ab'ye abd'ye milyarlarca dolar borcu var ama değeri 4 trilyon dolar. vergi ödeyeceğime yüksek maaş vereyim, yatırım yapayım fikri doğru büyüme stratejisidir. böyle mahkeme olursa da valla hakim bey cebimde 5 lira var aha bunlar da evraklar, hepsi hatasız diyebilirsiniz. doğrudur, inanırım 30.000 lirası olduğuna. bankada 10 milyon tl saklamak kadar büyük enayilik olamaz. git nişantaşı'nda iki daire al 10 milyon 5 yıla 2-3 kat değerlenir. bu konuyu merak edenler "the founder" filmini muhakkak izlemeli. mc donald's köfte satarak büyümedi. açılacak şubenin arsasını şubeyi alana kiraladı ve yatırımı o arsaya yaptı. eğer bir yerde önemli bir marka açılacaksa açılacak noktadaki emlak piyasasından elde edilecek gelir ve kazanç kimseye söylenmeden hesaplanır, önceden toplanır. bugün czn burak sizin mahallede dükkan açsa sizin mahalledeki tüm emlak fiyatları uçar. czn o kar payını neden size yedirsin. kendi yer tik tokta da size izletir.

  • sorun hitler'in görüşlerinin karşılık bulabildiği bir toplumun olmasıydı, hitler değil. zira her toplumun içinde radikal gruplar vardır. sadece yeterli zemin bulamazlar.

  • koruma yakup güven'in tabancasindan cikan kursunla yasamini yitiren, demirel'e derinden sevgi duyan yeralti dünyasinin önde gelen isimlerinden biri. demirel'e ve siyasal cizgisine bu kadar yakin olan birinin cenazesine demirel'in ve dönemin dep vekilleri sirri sakik, fehmi isiklar, hatip dicle disindaki tbmm üyelerinin hic birinin katilmamasi da cok ilginc.

    ***

    mehmet ali agca, italya'daki sorgusunda "inci baba'dan bile tehditle para aldim." deyince baba küplere binmis cevabi yapistirmistir hemen. "o sahtekar benden zirnik bile almadi. alamaz da, delikanli ise gelsin hesabini soralim."

    ***

    bürosunda bulunan kafatasinin hikayesi soruldugunda verdigi cevap ile diger babalardan farkini ortaya koymustur.
    - "bu cocuk, benim elime gelmisti. adam ettik, icimize aldik... ama töreye ihanet etmis, öldürmüsler. zaman zaman kendisi ile konusurum."

    ***

    inci babanin yegeni faruk kasapoglu ile yakin korumasi yakup güven'in atismasina katilmasi ise kaza kursununa kurban gitmesine neden olmustur.
    f.k: oglum...
    y.k: bana oglum diyemezsin. olm demen icin anamla yatmis olman gerek.
    f.k: farzet ki yattim.
    yakup güven sinirlenip silahin kabzasiyla faruk kasapoglu'na vurur. inci baba araya girer fakat silah ates alir. ataradamarina gelen kursun sonu olur.

  • ''sınava girseydi de sonra kontrol edilseydi o olup olmadığı'' dedirten mağdur kız. yapılamıyor mu böyle bir şey. adını al, sınavdan sonra istediğin kadar kontrol et o mu değil mi diye. yeri bellidir yurdu bellidir. salak bu adamlar ya.

    (bkz: malsınız lan siz mal)

  • ''bütün dünya tayyip erdoğan' a düşmanlık ediyor. halbuki tayyip erdoğan fanidir.'' dedi. kendi dedi. kendisi için.