hesabın var mı? giriş yap

  • bunu söyleyen adam cumhurbaşkanı başdanışmanı.

    demokrasiyle yönetilen ülkelerde bunu söyleyeni yaka paça gözaltına alırlar. biz saltanatı oylayacağımız için bizlik bir durum yok pek.

    "istediğimiz sonuç çıkmazsa iç savaş çıkar" demekle, kim jong un'un tek aday olarak girdiği seçimde %100 oy alıp sevinmesi arasında hiçbir fark yok. baktığınız zaman ikisi de demokrasi.

  • "jack, 4 tonluk blokları 32. kata ulaştırmak zorunda.
    ani bir bir rüzgar, felakete sebep olabilir..."
    zaten mühendis falan çalışmıyor, jack harlem'den arkadaşlarını toplayıp gökdelen yapıyor.

  • driftinde falan değilim de daha dün boğaziçi olan köprünün adının hunharca kullanılması canımı sıkıyor. yarın ülkenin adı türkiye değil, 15 temmuz şehitleri islam cumhuriyeti deseler ona da ayak uyduracaksınız. benim için hala boğaziçi köprüsü, hatta;

    (bkz: ayır bizi boğaziçi)

  • şansınızı çok zorlarsanız benzin pompanızın canına okuyacak olay. özellikle kullandığınız araç 2000 cc ve üstü motora sahipse, üzerine birde septronik-otomatik vitesliyse depodaki benzine güvenilmemesi gerektiğini gösteren uyarı ışığıdır. gittiğiniz güzergahtaki birkaç yokuş, trafik yoğunluğu ve dur-kalklar bile sizi yolda bırakmaya yetebilir. en yakın benzinciye ulaşmaya çalışın aksi takdirde olmayan benzini vakumlamaya çalışan yakıt pompanız yanar olmadı en iyi ihtimalle yakıt deposunun dibindeki pisliklerden dolayı pompanın filtresi tıkanır. benzine vereceğiniz paranın birkaç katını çekiciye, tamirciye, parçaya vermenize neden olabilir.

  • "kılıcdaroglu eksisozluk'te aniden yazar olarak, yazar olmak icin aylardır bekleyen binlerce caylagın hakkını yedi"

    sabah.