hesabın var mı? giriş yap

  • on yıllardır domuz spider-man olmasına rağmen bundan değil de siyahi bir baba, porto riko'lu bir anneden olma miles'dan rahatsız olan faşist dalyarakları görmemizi sağlamış marvel karakteri.

    miles morales ilk olarak, peter parker'ın ölümünün ardından ultimate fallout # 4'te (ağustos 2011) göründü. afroamerikalı bir baba ve porto rikolu bir annenin 13 yaşındaki genç oğludur. ana akım marvel evreninden ayrı bir sürekliliğe sahip diğer bir evren olan ultimate marvel'de göründü. peter parker'dan sonra, ikinci örümcek adamdır. ultimate comics: spider-man çizgi roman serisinde yer aldı ve marvel 2015'te bu seriyi sona erdirdikten sonra all-new, all-different marvel serisi ile ana marvel evrenindeki bir karakter haline geldi. karakter örümcek-adam: örümcek evreninde animasyon filminde yer aldı.

    miles'in spider-man'i mahvettiği falan yok aksine ürünleri akıl almaz çok satar.
    ayrıca herif zaten farklı evrende amk..
    diğer evrenselde kadın spider da var domuz spider da noir spider da.

  • gece gece parmak ucunda akıl yürütmeler:

    arkadaşınız size verdiği sözleri yerine getirmezse ona olan güveniniz azalır. kendinize verdiğiniz sözleri yerine getirmezseniz kendinize olan güveniniz azalır. o zaman kendinize verdiğiniz sözleri yerine getirirseniz kendinize olan güveniniz artar. ya kendinize verdiğiniz sözleri tutun. ya da kendinize tutabileceğiniz sözler verin. ya da kendinize söz vermeyi bırakın.

  • normalde aktrollere asla yazmam ama şehit polisimizin kanı hala kurumamışken, çatışma görüntüleri gösteriyorum ayağına siyaset yapmak tek kelimeyle adiliktir, şerefsizliktir, şehit kanından beslenmektir.

    bari şehidimizi alet etmeyin köpekler...

  • neden vuruluyor arkadaş bu hayvanlar? bir tane mantıklı açıklaması var mı? para için neden doğal ortamında yaşayan bir canlının ölümüne izin verilir? bu nasıl spor? bunlar nasıl insanlar?

  • la daha benim maskem gelmedi hangi ara 90.000 haydutun salınması için işbirligi yaptınız da meclisten geçirdiniz. maske diyorum maske, hiç mi umrunuzda değiliz? vergi veren ve hapiste olmayan vatandaşı düşünen yok mu bu ülkede?

  • ''halkın devlete yük olmaması gerekiyor.'' demiş.
    devlet bize neden yük oluyor peki? vergiler altında eziliyoruz. araba alırken 2 tane de devlete alıyoruz. nefes almak için para veriyoruz. işimiz ve gelirimiz yok diye zorunlu sağlık sigortasına para veriyoruz. devlet halkına gereken hizmeti sunmakla yükümlü.

    devlet bize yük olmaktan çıksa zaten kimse kendi ağırlığı altında ezilmez.

  • herkes markasına takmış kafayı.
    bizim milletimiz şunu bir türlü anlayamadı.

    bir gıda ürünü üretiyorsan temiz olmak zorunda.
    markanın ne olduğu önemli değil.
    daha lezzetli,daha taze,daha güzel tartışılır markalar arasında,ama kıl çıkan bir gıda ürününün fiyatı veya markası tartışılamaz.

    markası ne olursa olsun içinden yabancı cisim çıkan bir yiyecek kabul edilemez.