hesabın var mı? giriş yap

  • müşteri gelir,
    m:merhaba
    o:merhaba buyrun hosgeldiniz
    m:selami akgün
    o:aleykümselâm
    m:!!!
    m: adımı söylüyorum.

    tüm şube -başlığa atfen söylüyorum- yarıldı. herkes masanın altında, ben de gülmek istiyorum ama yemiyor tabi adam kızgın bir boğa gibiydi
    hayır gelip adını neden söylüyorsun. adın madem bu kadar ofsayt söyleme kardeşim. sonra da sinirlenmenin ne alemi var..
    bu olayı test edebilirsiniz, birine selami akgün diye seslenin.

  • işiniz vardır, daha gün ağarmadan hazırlanır, evden çıkarsınız. sokaklar bomboş, tek bir insan, tek bir araba yoktur. ama o ıssız, sokak lambasının aydınlattığı ve cızırtısının tek ses olduğu sokakta biri size doğru yaklaşıyordur. dikkatli baktığınızda gördüğünüz şeyin 6-7 yaşlarında ufak bir kız çocuğu olduğunu farkedersiniz. tek başına ip atlayan bir kız. üzerinde en şık ve temiz kıyafetleri, yüzündeki gülümsemesiyle yakınlaşıyor, yakınlaşıyor, yakınlaşıyor...

  • doğru kararla işten çıkarılmıştır. kurumsal kimliği olan bir yerde babanın kahveciden bozma kafesi gibi ortalığa krema fırlatamazsın.

  • chanel ' den alisveris yapan ile cok farkli dusunen insan tipi. bu ne ya, magazadan aldigi kiyafeti yikamadan giymek igrencmis bilmem neymis. merak ediyorum, yun veya kasmir kazak da mi yikaniyor? ya da palto, mont veya saten, ipek bluz mluz de mi yikaniyor? sacmaligin dik alasi. icine sinmiyorsa pamukluyu aldigin donu yikarsin da vik vik magazadan aldigi kiyafeti yikamadan giymek filan diye soylemezsin. bu tiplerin cocuklari da oluyor, gelmis 6-7 yasina ilkokula baslamis, cocuk okulda yemek yiyemiyor agzinda bekletiyor. soruyorsun evladim niye? cunku anasi o gune kadar hep blender'dan gecirip yedirmis, cocuk cignemeyi ogrenmemis. ya da ev disinda baska yerde tuvaletini yapmayi bilmedigi icin cocuk okula altinda bezle geliyor o yasta. bravo! benzer kaygilarin sonuclarina hos geldiniz.

  • bu kadınının ilk vukuatı değil bu, konuyu ve tarihi hatırlamıyorum ama olumsuz yoruma yine böyle bir üslupla karşılık verdiğini hatırlıyorum. psikolojik sorunlarını tüketiciye kusuyor resmen. hadi markama zarar veriyor diye tepki göstermesini geçelim kişisel olarak da saldırıyor. yazık, bundan sonra almam, aldırmam.

    düzeltme: konuyu ekşiden hatırlıyormuşum
    https://eksisozluk.com/img/0m8jwsgk
    (bkz: #135388592)

  • yıllar bana şunu öğretti ki regl dönemindeki kız ibnesin dese hayır önde gideniyim diyeceksin.

  • -4 yıl sözleşme demek, kariyerini cleveland'da tamamlayacağı anlamına geliyor. başka hiçbir açıklaması olamaz. 5 yıl sözleşme olsaydı da bunu yapabilirdi ama 4 yıl bunu garantiliyor.

    -paul george'un geleceğini zannetmiyorum, lebron'un onu istediğini de zannetmiyorum. pg13 okc'de kalmaya yakın. (şu an okudum, imzalamış bile)

    -sas'ın kawhi batıya gitmesin zırvaları tamamen piyasa yükseltmek üzerine. başka şansları yok. boston'dan kyrie'yi istemiyorlar zira onun da seneye sözleşmesi bitiyor ve en az kawhi kadar ayrılma ihtimali var. boston da o kadar parlak bir geleceğe sahip ki, hatta günümüzde de o kadar güçlü ki, seneye sözleşme yenilememe ihtimali olan kawhi için genç yıldızlarından vazgeçmek istemiyor. vazgeçerlerse büyük ahmaklık olur, vazgeçmeyecekler.

    -kawhi olayı kısacası şu. kawhi direk lakers diyor. bugün olmazsa seneye giderim diyor. bunu duyan hiçbir takım kawhi'a doğru düzgün teklif yapmaya, haklı olarak yanaşmıyor. sas da bu durumdan muzdarip gerekirse göndermeyiz muhabbeti yapıyor. boşa çırpınışlar, kawhi gelecektir.

    -boşta kalan tek all-star demarcus cousins. pelicans'da kalacağı konuşuluyordu ama şu gelişmelerden sonra gelmek de isteyebilir. bugün iki takımla da görüşmüş. ne kadar faydalı olur, onu bilemem. sakatlığa çok meyilli.

    -sular durulduğunda son sürpriz için gözleri charlotte'a çevirin. şahsen lonzo-kemba takası bekliyorum. kemba'nın kontrat yılı, yaşı da var, hornets'de supermaks alması saçmalık olur.

    işler planlandığı gibi giderse kemba walker-kawhi leonard-lebron james-demarcus cousins 4'lüsünü izleyebiliriz.

    aksaklıklar çıksa bile şu kadarı kesinleşmiştir, lakers yapılanması kısa sürdü ve bitti. kralın devri başladı.

    kobe diyenler var. halbuki kobe'den önce shaq, ondan önce magic, en önde de kareem'in ismi var. gün itibariyle o da yerini devretti.

  • tozludur. kedili ya da köpeklidir. hafiften eskimiş (umarsızca eprimiş) mobilyalar dikkat çeker. kapının hemen yanında bisiklet bulunma ihtimali yüksektir. mevsim itibariyle unisex sandaletler de hemen kapı önündedir, eskitme deri ve matlaşmış tokalıdır bunlar muhtemelen. eve sinmiş puro kokusu olmazsa olmazdır. organik ürün ambalajlarıyla dolu çöpler geri dönüşüme gidecekler ve gitmeyecekler olarak ikiye ayrılmış olabilir. sık sık hali hatrı sorulan ve çoluk çombalak ahbap olunmuş olunan kapıcı hikmet abi bunları nasıl ve nereye atacağını zaten bilir. duvarlarda en az bir eski türk sanat müziği sanatçısının portresi bulunabilir, plaklar, pikap, tütsü, minder, kütüphane, çeşitli ülkelerden getirilmiş ıvır zıvır, çeşitli ülkelerde (bilhassa küba) çekişmiş pek çok fotoğraf, deniz kabuğu, sabun.. daha sayıyım mı. hah bi de tuvalette kütüphanemsi bir kitap yığını olma ihtimali yüksektir. uykusuz, penguen, post ekspres, ya da yeni harman gibi dergilerden oluşan bir topluluk da olabilir klozet yakınlarında. balkon varsa en az bir kaç çeşit çiçek ya da maydonoz, nane gibi gıdalardan bir kaçının ekilmiş olması muhtemeldir. daha gizemli balkonlarda hint kenevirine de rastlanabilir.