hesabın var mı? giriş yap

  • hasan: peki merve'nin doğu'yu etkilemiş olma ihtimali var mı?
    hilmicem: (kendinden emin ve duraksamadan) yüzde 85.

    yüzde 85 ne olum? 90 de, 100 de, 50 de. konda sanki herif.

  • midem bulanıyor bu diziyi izlerken, içim kalkıyor, boğazım düğümleniyor. babam iki adım ötemde. kendisiyle gurur duyuyor, o da sevdi çünkü başka bir kadını, o da ikilemde kaldı. ama bırakmadı bizi, annemi ve senelerce yüzümüze vurdu bunu. gurur duyuyor babam, aşkını bizim için hiçe saymış. gurur duyuyor babam, 7 kızının evlilğe olan, erkeklere olan inancını güvenini sarstığı ve 30 yıllık karısının gururunu hiçe sayıp bunları söylediği için...

  • her yarim saatte bir bir insanin olduruldugu, ulkeye gelecek turistin birakacagi paraya ac guney amerika ulkeleri bile turkiye cumhuriyeti vatandaslarini ulkesine istemiyor.

    sebep, amerika'ya kacak giren turkler. peki amerika'ya kacak girmeye calisan turkler'e sebep kim?

  • turkiyenin teknoloji harikalarindan biri olan tunel icin bir kac soz daha soylemek isterim. bu tuneli muze yapmaya calistilar olmadi, ankara universitesindeki hangi moron akil etti bilmiyorum ama bunu dis hekimligi binasi yapalim dediler. allahtan o da olmadi. bu aralarda tunel depo, yemekhane ve mescit olarak da kullanıldı. sonra 90ların ortalarına dogru bigun "cok ses yapar cok titresimlidir" diye calistirmadiklari tuneli deneme mahiyetinde calistirmaya kalktilar. goruldu ki tunel zannedilenin aksine cok sessizdi ve dunyada halen haril haril kullanilmakta olan benzerlerinden cok daha az titresim veriyordu ve en az onlar kadar basariliydi. sonra ne oldu? bu kadar basarili ve teknoloji harikasi tunel (ki sadece ucak degil, bina otomobil, gemi uretimlerinde de kullanılabilecek ozelliklere sahip nadir hibrit tunellerden biridir) bari son 6-7 yidir kullanilmis olsun degil mi? degil iste! bir takim cevreler tuneli yine de ve inatla kullandirtmadilar. hala yilda bir iki sage veya aselsan deneyi disinda ise yaramaktadir ne yazik ki

  • üst edit; adam troll, okumayın bosyere...

    türkiye'de olsa kesin çıkardı ama amerika olunca işler farklı olmuş.
    ölen kıza üzüldüm.
    eğitimli olduğunu belirtiyorsunuz ama alkollü araç sürüyor...
    ortada bir kaza/ölüm var sonuçta...
    cezasının burada çekilmesini istemenin sebebi 2 yıla kalmadan serbest kalacağını bilmelerinden. dededen avukat olan aile, ne yapar ne eder ölen kızdan tazminat bile koparabilir.
    " oz " dizisinin çekildiği hapishaneyemi düşmüş, çeteler adam bicaklamalar felan. müslüman tayfaya yanassin ama alkol aldığını söylemesin.
    (bkz: engelle)
    (bkz: başlıklarını engelle)