hesabın var mı? giriş yap

  • istiyor ki türkiye pkk, ypg ve diğer kollara dokunmasın sadece ışide saldırsın.
    baba'nın malı ya tsk, işi gücü bırakacak terörist pkk ve yan kolları için savaşacak. oldu paşam, başka arzun?

    bu görüntülere dikkatle bakın. çok dikkatle bakın ve orada hareket halinde olan terörist ışid mensuplarını göreceksiniz. yalandan yapılan bir operasyon değil, gördüğünüz gibi teröristlerin başına füzeler inmiş. hem de %100 isabet oranıyla. ellerine sağlık ordumuzun.

    dikkatle izleyin, yakında benzer şekilde sizin de kafanıza o füzelerden inecek. %100 isabet oranı ile darısı pkk ve tüm kollarının başına.

  • acil durumla karşılaşıncaya kadar keyiflidir. faizle geçinen adamın mutlaka bir sosyal güvencesi de olmalı. ha türkiye'de ne kadar faydalıdır, tartışılır ama yine de faydası olur.

    ne kadar paran olursa olsun (yüz milyonlardan bahsetmiyorum - 5 milyona kadar diyelim) gelen faizin tamamını yememen ve anaparayı beslemen lazım. bu bir önlemdir ancak herhangi bir sağlık probleminde veya daha başka toplu para gereken bir durumda hem faiz gelirin hem de anaparan düşecek.

    özel sağlık sigortası bi çözümdür ama uzayan bir hastalık durumunda o da çözüm değildir. hem her zaman ekstra masraflar çıkması durumu da devam ediyor.

    emaaan kenarda 1.000 lirası bile olmayan adamım ne dert ettiysem. ne yarram yerse yesin bu kadar parası olanlar.

  • ogrettigi dersi uygulamali bizzat yerinde yasayan vatandas. sansina sikayetci olan cikmamis. olsa direk meydanda kellesini alirlardi.

  • reklam kokan hareketler. entersan ki esra erol da aynı zaman diliminde yayına başladı. demem o ki programına çağırır bunları, konuşturur barıştırır yeni albümden şarkılar söylenir projelerden bahsedilir , istiklal marşı ve kapanış. ben yorlamam bu kadar.

  • kapitalizm genç olacak hal mi bıraktı efendiler! iyi ben bunlardan biri oldum da bi sorun neden! işten geliyorsun saat sekiz, zaten kafa olmuş bir milyon. saç baş dağılmış. o halde dışarı çıksan hasta mısın diyorlar. eve girince de uyku bastırıyor haliyle.

    bi güzel giyinip süslenip dışarı çıksan bi çıkışta 70-80 tl ben sana diyim. geç döneceksen taksiye binmek gerek. ne sıklıkla yapılabilir ki? tanışılan insanların yüzeyselliğinden sıkılmak konusu var. yüzeysellik yaşımızdan değil günümüzden kaynaklanıyor sonuçta.

    bir de gerçekten insanın içine sinmeyebiliyor. ye iç eğlen nereye kadar diyorsun. sorgulamak yaşlılara mı mahsus yani?

  • sinir yatıştırıcı program.

    ahmet çakar : kennedy'nin karısının adı ne ? bilir misin sinan?

    sinan engin : evet hocam biliyoruz, bilmem ne kennedy işte.

  • inanılmaz güvenlik önlemlerinin alınmasıyla gerçekleşmiştir. caddelerin trafiğe kapanması, güvenlik koridoru oluşturulması, sinyal kesiciler, keskin nişancılar, korumalar, sivil polisler ve daha neler neler.

    isteyince güvenlik önlemi alınabiliyormuş demek.