hesabın var mı? giriş yap

  • http://abx.digitalfeed.net/spotify-hq.html

    ekipmaninizi ve kendinizi bu siteden test edebilirsiniz. bir çok şarkının hifi ve standart versiyonunun hangisi olduğunu bilmeniz isteniyor. yüzde 50 civarında bir sonuç alırsanız spotify hifi pek gerekli değil diye düşünüyorum. beyerdynamic dt990 ve lg g7* ile test ettim 4 şarkı yüzde 60 doğru 1 şarkıyı da yüzde 100 doğru bildim. dediğim gibi deneyin spotify hifi sizin için gerekli mi değil mi görün...

    *lg g7 de dahili olarak ess quad dac ve es9218p kulaklık amfisi yer alıyor.

  • ben önce gri tshirt giyeni kanzuk sandım. "adam iyi kilo vermiş, baya iyi olmuş. helal olsun. hareketli de valla" diye düşündüm.

    meğerse kırmızı tshirt giyenmiş.

  • millet tekbire saldırmıyor, insanlar canlarıyla uğraşırken o esnada kendilerini yırtarcasına tekbir atanları eleştiriyor.

    ayrıca ne düşünürseniz düşünün amk bir de size mi açıklama yapacağız lan. rahatsız edici hareket yapmasın kimse bizler de burada konuşmayalım. olay bu kadar basit.

  • dalga sesi net. hele bi de fonda martıların çığlıkları kanat çırpışları da varsa miss miss !

  • bir telefonun "neredeyse" i7 6700k işlemcili, asus z170 pro gaming ddr4 anakartli, 16 gb ddr4 ramli, gtx 970 ekran kartlı bilgisayarla aynı fiyatta olması durumudur. candy crush oynamak için o kadar para mı verilir amk.