hesabın var mı? giriş yap

  • az buçuk ufc izlemişliğim var. adam/kadın nasıl bayıltılır, boyundan kapma (choke) nereye kadar devam ettirilir ve ne zaman bırakılır gördüm-öğrendim...

    videodaki ermeni'nin yaptığı direkt olarak şeref yoksunluğudur. hakemin müdahale ettiği saniyede rakibini bırakması gerekiyordu. bu şekilde fazladan 2-3 saniye sıkması adamı öldürebilir ya da sakat bırakabilirdi. umarım gereğini yapıp, ermeni'nin lisansını iptal ederler...

  • son kalan tek dilim ile tost yapamayacaginizdan onu tamamlamak için yeniden uno tost ekmeği almaya teşvik ediyor olabilirler. mantik hatasindan ziyade taktik de olabilir.

  • bi keresinde,3-4 yaslarindayken,mutfaga girmistim ve omrumde ilk defa kadayıfla karsılasmıstım:annem kadayıf yapmıstı ve ben de kadayıfı babam zannettim cunku babam kıllı bir insandı ve annemin babamı öldürdügünü sonrada yemek yaptıgını dusunmustum,babamın pistikten sonra kıllarının o hale geldigini zannedip babam eve gelene kadar mutfakta oturup aglamıstım,annemin cok kızdıgını hatırlıyorum.

  • kadıkoy minibusundeim :
    1.kız : ayyy pelin biliomusun omeri gordum cok yakısıklı olmus.
    2. kız : hadı yaa!!hanı su eskı mahelledekı karga burunlu omer mi?
    1. kız : eveeettt!oha fln oldum yanii !!! oha oha bin kere ohaaaaa!!!
    ustunde tommy gomlek boleee, altında tommy panti, dızel ayakkabı offff! bana merhaba dedi biliomusun!!
    2. kız : hadi yaa! oha yaa o cok cirkindi
    1.kız : halen cirkin ama cok yakısıklı olmus!!!

    (bkz: marka takinitisi olan insanlar)

  • bostanlı'nın çok pahalı, çok şık, çok leziz, temiz pastahanesidir.

    negrolu dondurmasını ben keşfettim zannettim ama benden önce keşfedilmiş , daha önce daha iyisini yememiştim, dondurmayı koyan adamın gözüne şirin gözükürseniz, en üste negronun kendisini de koyuyor efendim.

    ayrıca dondurmalarının içindekiler kısmını okudum, toz şeker, sahlep, meyve özütü, meyve, fındık, fıstık, ceviz, krokan... yazıyor, özetle toz şeker ve sahlep kullanıyorlarmış ve gerçek meyveler kullanıyorlarmış, zaten lezzetine de yansımış.

    bir top dondurması 3 lira, ama topları devasa olduğu için ortalama bir insan 1-2 top yese kornet küllahı ile doyar. ben ayıcık olduğum için 3+2 top dondurma, bir negro bisküvi ve iki küllahla ancak doymuştum (tadına).

    ayrıca her zaman kalabalıktır ve önünde kuyruk vardır.