110 entry daha
  • bünyesinde "bazı başlıkların sol frame e gelmesini engelleme özelliği" * barındıran sözlük.

    bir kac aydır uludag sözlüge girmeyen biri olarak, dün sol frame de görünce gene sözlükten soğumamı sağlamış uygulamadır. hala mı efendim hala mı?
    ayıptır. neden?
    koskoca adamlarız şurda. bi şeyler yazıcaz, fikirlerimizi aktarıcaz karşımızdakine. yazıyoruz, "hoba" bi bakıyorz başlık sol tarafa gelmemiş. e insanlar nasıl okuyacak? tabiki isteyen başlıgı yazar yukarıya okur fakat, bu konuyu bu şekilde savunmayınız rica ediyorum. o zaman tüm başlıklar öyle olsun.

    bu ne demektir? zannımca şu demektir : "tamam yazar olarak aldık sizi fakat sizin yazdıklarınıza (güzel yazmış olabileceginize) ve diğerlerinin okuduktan sonra bunu doğru anlayıp, güzel bir tartışma yaratılacagına güvenmiyoruz. siz leş pis metalci satanist dinci heriflersiniz. bi boku adam gibi tartışamazsınız, biz en iyisi böyle kıl başlıkları sol tarafa getirmeyelim de işimiz kolaylaşsın. oh be ne güzel düşündük." demektir.

    ayıptır bence. yazarlara yapılan saygısızlıktır. dandik entari giriyor, sil efendim hemen. moderatör olarak görevin ne? bu durumları kontrol etmek değil mi zaten? nedir bu yasak? komik.
1064 entry daha
hesabın var mı? giriş yap