• [ http://www.amazon.com/…-4246036-2061564#reader-link : ön kapak: http://farm4.static.flickr.com/…60_6ff4f3f4dd_o.jpg ; arka kapak: http://farm4.static.flickr.com/…29_37ced2e2d8_o.jpg]

    mark schultz'un 15 dakikada tüketilesi 80 kusur sayfadan oluşan, farklı bir predator yorumu. kendimce oluşturduğum predator nesline dair türlü çeşitli dökümanlar, çizgi romanlar koleksiyonumun nadide parçalarından biri olamadı, ne predator ne de çizgi roman kültürü sinmiş bu çalışmaya. klasik iki farklı ekipten biri erkek diğeri dişi iki elemanın ayakta kaldığı diğerlerinin hakkın rahmetine kavuştuğu mücadelenin akılda tutmaya değer tek özelliğinin olmadığını söyleyebilirim. meğerse su altında (ege taraflarında) henüz insanoğlunun keşfedemediği, başka bir medeniyete açılan bir giriş varmış da predator göklerden inerek buradaki çeşitli kimyasal ve fiziksel tepkimelerden yararlanmak istemiş de; sonra insanları kurban kılmış. dağların, bayırların, ormanların içinde veyahut uzayın derinliklerinde bir uzay aracında batman'le bile dövüştüğünü gördüm de, su altında hem insanlarla dövüşen hem de insanların keşfedememiş olduğu aşağı medeniyetten suya çıkan çeşitli yaratıklara alien muamelesini layık gören, arada yeşillik olsun diye bir iki defa görünmez olan ve insan evladıyla bire bir bıçak dövüşü yapacak kadar alçalabilen (neredeyse onu bile haklayamayacaktı) salak bir predator göreceğimi sanmazdım (abarttım sanırım biraz).

    hele ki hikayenin bir yerinde (sonlarda) "predator, silahsız kadınlara dokunmuyormuş" çıkarımını yapan savaş stratejisi konusunda ultra deneyim sahibi hanım kızımız, kitabın arkasına meze diye konmuş olan imajlardan birinde schultz'un hayal dünyasındaki genişliğin gazabına da uğramıyor değil hani:
    http://farm4.static.flickr.com/…63_0d2876426f_o.jpg

    koca predator'u ladykiller yapmışsın hocam, bir el atıver; ne yani bu komik mi? müjde ar'ın iç çamaşırını koklayarak kendinden geçen tecavüzcü coşkun modeli yakışmış mı? ayıp.

    neyse yine de hikayeyi merak edenler için:
    http://jimithekewl.blogspot.com/…ell-hot-water.html
hesabın var mı? giriş yap