• ülker'in hala açıklanamayan golf dondurma reklamında yüzünde devamlı embesil bir gülümsemeyle dolaşan, kendini michael jackson sanıp beyazlatan, tepesine de krem şanti konduran aymar yaratığı. o kadar samimi ki herkesle, onu golf diye çağımamızı istiyor. üstüne üstlük bir de star elektriği taşıdığına inandığı için halka mesaj vermeye çalışıyor. deli olduğuna kanaat getirdim ben, bi zahmet yakalayıp akıl hastanesine koysunlar şu yaratığı.
  • ilk gördüğümde michelin maskotuna benzettiğim, daha sonra bu benzetmeden dolayı kendimden utanmama sebep olan yaratık. tamam ülker'in reklam konusunda nasıl bir deha olduğunu biliyorduk ama bu denli sevimsiz bir yaratık ortaya çıkarabilmeleri de ilginç gerçekten. üzerine bir de şarkı söyletmişler tam olmuş.
  • ülkerin iğğğğreennçç bir şarkı ve anlam kanırtması bir isimle reklam ortamlarına akmış olan, star elektriği sanılan bir terbiyesizlikle konuşan, hal ve tavırlarına gıcık olduğum fonda kaybolan maskot hıbısı.
  • ülker'in colaturka ile başlattığı pozitif milliyetçilik akımına uygun olarak yeni dondurma markasına belirlediği "isim".. ülker'in sahiplerinin politik duruşları önemli değil, ama ürünlerinizi o kadar "milliyetçilik" sosuna bulandırdıktan sonra "golf" ismini kullanmayın be kardeşim..

    rezerve bir bkz (bkz: colaturkalaşan amerikan rüyası)
  • reklamindan anlasildigi kadariyla ham maddesinin, (lazer oldugunu tahmin ettigim) bi takim isinlar oldugu bi dondurma ismi. ancak ben robotlar ve isinlar ile dondurma uretiminin mantigini halen kavrayabilmis degilim.

    anlayamamis olsam da ulastiklari teknokoji ile takdirimi kazandilar, helal olsun.

    - dondurman neli olsun ?
    - 52 hizli.
  • ülkerin "daha ne kaldı yapmadığım" gazıyla başlattığı akıllı taarruzun ürünü dondurmasının
    "ee bu ne ki şimdi" reklamındaki "aymar adam" ekolünün devamı karakteri.
  • bu yaratığın star elektriği taşıdığını söyleyen hatunun yüzündeki ifadeden, söylediğine kendisinin de inanmadığı anlaşılabilir.
  • "onu bunu dert etme hayat şahane
    gel sen bir golf ye hahahah gerisi hikaye"

    diyor golfettin efendi. bunca yıldır hayatın zorluklarıyla mücadele etmeye çalışan, bazen kazanan bazense kaybeden insanlar boşa üzülmüş, çile çekmişler demek ki. gidip de bir golf yeselermiş hiçbir dertleri kalmayacakmış. hayır ben hedef kitleyi pek $ey edemedim; çocuklar desen* küçücük çocuk bu reklamı görünce korkar, kaçar. yetişkinler desen* böyle bir reklam biraz aşağılamış olmaz mı koca koca insanları.. kısaca: (bkz: olmadı)
  • porsumus kafali aymar, yandan yemis michelin kilikli ulker golf dondurmalarinin reklam maskotu.
hesabın var mı? giriş yap