*

  • aylardır beklenen kar yağışı neticesinde gerçekleşen ve karizmamı büyük ölçüde çizen savaş.

    önce gece saat üç sularında espark civarında kalabalık birikmiş, ve öğrenciler espark önü ve inci börek önü olarak ikiye ayrılmıştır. yaklaşık 1 saat süren ve polis tarafından gelen tüm uyarılara rağmen savaş devam etti. ancak 4-5 araçlık polis konvoyunun gücü baskın çıkınca dağılmadan okula doğru yürüdük. "kimliksiz kampüse girelim" sloganıyla ellerimizde kartopu ile kampüs önünde yaklaşık 250-300 kişi toplandık. ilk geçen araç olan süha turizmi kartopuna tuttuktan sonra hücuuuum emriyle atağa kalktık. ne olduğunu bile anlayamayan kampüsün girişindeki güvenlik görevlilerini kartopu yağmuruna tuttuk. adamlar kapıları tamamen açmak durumunda kaldı. kapıları açtırmanın verdiği gazla ilerledik ve yurdun güvenlik görevlilerini de kartopuna tuttuk. neyseki bunda ısrarlı olmadık ve hukuk fakültesi ekibi-yurt önü ekibi olarak rastgele ikiye ayrılıp kar topu savaşının ikinci büyük dalgasını gerçekleştirdik. bu arada bizim ekipten elemanın biri gaza gelip " this is spartaaaaa" diye bağırıp hukuk fakültesi ekibine doğru koşunca millet koptu tabi. uzun süren savaştan sonra yeniden barış sağlandı ve millet biraraya gelip rektörlüğün oraya doğru yürümeye başladı. rektörlük merdivenlerindeki ufak sataşmalardan sonra asıl büyük savaş yeri belirlendi: bayrağın bulunduğu geniş alan. bayrak ekibi ve rakibi olarak yeniden ikiye ayrıldık. işte burada karizmam yerlerde süründü. en ön safta olduğumdan milleti gaza getirme maksadıyla üç deyince saldıralım dedim. biiir, ikiiii, üç dedim ve elimde kartopuya bayrak ekibine karşı son gücümle koşmaya başladım. lan baktım ardımdan ayak sesleri falan gelmiyor. ne ayakmış bu diyip birden durdum ve ardıma baktığımda olanlar olmuştu: tüm millet bana bakıp kahkaha atıyordu. tek başıma öteki elemanın gazıyla elimde kartopuyla "this is spartaaaaaaaa" diye tek başıma mal gibi koşmuşum. bunu şaşkınlığıyla durakalınca üstüne bir de bayrak ekibinden kartoplarını yedik iyi mi.

    neyse işin özeti uzun zamandır böylesi bir eğlence arıyordum. fazlasıyla eğlendim diyebilirim. arkadaşın biri de kulağına kartopu gelince kısmi sağırlık geçirdi, diğeri telefonun kaybetti.ç başka biri de o saatte kartopu savaşında soyundu...yani birbiirini tanımayan yüzlerce kişi yine birbirleri sayesinde eğlendi. iyi ki eskişehirde okuyorum dedirten bir geceydi.

    işin garibi artık yorulup dönüş vakti gelince kartopu yağmuruna tuttuğumuz güvenlik görevlilerine sanki hiçbir şey olmamış gibi pişkin pişkin iyi geceler abi deyip geçmemizdi. adamlar güldü tabi. eğlendim ulan, sağol eskişehir. daha 5 gün kar yağışı görünü
    yor. tekrarlanır bu.
  • kesinlikle eskişehir'deki en güzel günümü geçirmeme sebep olan savaştır. antalya'da büyümenin verdiği gaz da etkili olmuş olabilir tabi bu eğlencede. kampüsün önündeki küçük savaş çok güzeldi. ayrıca bir çok film repliği kullanıldı. this is spartaaaa en fazla kullanılandı sanırım. ben bir ara i am spartacus diye bağırıyodum. içimizdeki irlandalılar diyeni bile duydum. ama pek acemi olduğumdam çok sayıda kartopuna mağruz kaldım. ama her şeye rağmen çoook eğlenceli saatlerdi.
  • istanbul cephesinde son durum; http://b1201.hizliresim.com/t/b/1q1zq.jpg
  • hiç siklemeyip arkadaşlarla age of empires partisine ve oklahoma-san antonio maçına devam ettiğimiz savaş olmuştur.
    çok lüzumsuz bir eylemdir, magandalığın alemi yok.

    ek: 100 metreden öteye kar topu atabilen hayvan arkadaşla gelseydik çil yavrusu gibi dağılırdınız çaylaklar!

    ek: an itibariyle eskişehir'de yağış yok, yerde 1 tutam kar da yok!

    zöe: lan gelseydim siktiri çekerdiniz! kar topunu çıplak elle buza çevirip milletin kulağına fırlatan şerefsizim lan ben, istenmeyen çocuğum!
hesabın var mı? giriş yap