• sivasspor galatasaray maçı hasarsız atlatıldıktan sonra şampiyonluk için anlam kazanacak maçtır. önce sivas engelini geçelim sonra oftaş maçını düşünürüz.
  • büyük ihtimalle seyircisiz oynanacak olan maç.
    iş bugün sivas maçında kolaylanmalı,bu maça fazla birşey bırakılmamalı.
    seyircisizlik mevzusu ise apayrı,detaylı değinmek lazım.hele sivas maçı bir geçsin.

    edit:http://www.milliyet.com.tr/…=523857&date=04.05.2008
  • çok kolaymış gibi görünen ancak şampiyonluk stresi nedeniyle sıkıntılı geçecek maçtır. ilk dakikalarda atacağımız bir gol sayesinde bu maç lokum gibi geçer. aksi taktirde lokum ağzımıza takılabilir aman dikkat.

    hiçbir maç lokum gibi geçmez kağıt üzerinde favori olmak da önemli değildir. önemli olan favori olarak gösterildiğiniz maçı sahaya çıkıp kazanmaktır.
  • galatasaray'ın daha ilk yarısında şampiyonluğunu ilan edeceğini düşündüğüm maçtır.
  • bir taraf 2 haftadır şampiyonluk kutlamakla meşgul diger taraf ligde kalmanın verdiği rahatlık içinde. bir de büyük ihtimalle seyircisiz. hayli ilginç bir maç olmaya gebe.
  • seyircisiz oynanmayacaksa biletlerini nasıl temin edeceğime dair beni kara kara düşündüren maçtır. biletix'te sıraya girsen karaborsacılar yüzünden sıra gelmez, nete girsen biletix kitlenir... bakalım ne yapacağız... (seyircisiz oynanıp oynanmayacağı ne zaman belli olur, biletler ne zaman satışa çıkar, o da ayrı muamma)
  • bana doğumgünü hediyesi olacak olan maçtır hayırlısıyla.
  • kemal dinçer kişisinin şeffaf ve bir o kadarda tarafsız olması gereken gözlemciler ve temsilciler kurulu başkanlığı görevini icra ettiği sürece galatasaray'ın rahat olamıyacağı ve büyük ihtimal seyircisiz oynamaya yakın olduğu maçtır. tıpkı ankaraspor maçında olduğu gibi son yılların en temiz derbi karşılaşması olan galatasaray fenerbahçe maçı için bir bahane bulacak ve bu maçı damarlarındaki fenerbahçe kanının verdiği coşkuyla ve hırsla seyircisiz oynatmak için elinden geleni yapacaktır bu fanatik şahıs, kendi takımının ceza görmemesi için tribünlerden atılan ''sustalı bıçağı'' saklayan kişi. kesin bir şey yok ama ateş olmayan yerden de duman çıkmaz. şu sıralar televizyonlar bar bar bu durumu söylüyorlarsa ortada ciddi bir durum vardır. kendisine diyeceğim şey istersen galatasaray'ı bir kaç kişi eksik oynat hatta bütün oyunculara sevindiler diye rapor yazdır ceza ver ama şunu bilki bu takım bu bütünleşmeyi sağladıktan sonra ne halt edersen et şampiyonluğu mevkisini senin gibi çıkar amaçlı kullanan kişilerin eline vermiyecek kemal bey !!
  • seyircisiz oynanirsa, galatasaray'in bu sezonki 7. seyircisiz maci olacaktir...

    7 mac seyircisiz ve sampiyon!

    galatasaray taraftari degilim ama buna sapka cikaririm malesef...
  • daha oynanmadan galatasaray'lilarin fenerbahce uzerinden hikayeler yazmaya basladigi karsilasmadir. allah icin son galatasaray-fenerbahce maci son yillarin sami yen'de oynanan en temiz derbisiydi. ama o macta cikip "galatasaray taraftari kufur etmedi" demek kendini kandirmaktir. ceza almak almamak ayri mesele ama en fanatik arkadasim bile o macta kufur edilmedigini iddia etmez, hatta gurur bile duyar. macin basindaki saygi durusu niye kisa kesildi diye soran yok, sonra kemal dincer soyle boyle. kemal dincer kimdir ne yapmistir, belki de cidden kotu biridir, beni ilgilendirmez. ama kufur edildiyse edilmistir, edildiyse de cezasini veren adam ne kadar satilmis olursa olsun, soyleyecek lafin olamaz. hala gidip fenerbahce uzerinden ona buna saldirmak (tipki bu entrynin kotulenecek olmasi gibi) korkunun belirtisidir, yapilanin ustunu kapatmaya calismanin belirtisidir.

    hayir yani korkulan nedir onu da anlamis degilim. buyuk ihtimalle galatasaray zaten sampiyon olacak, gereken kalitede futbolu oynuyor. eksigi sakati da yok. biraktim sami yen'de seyircisizi, ankara'da oynansa yine bir terslik olmazsa sampiyon galatasaray. ama boyle bir mactan once galatasaray taraftarinin bu mac hakkinda soyleyebilecegi seyler bunlar midir? yok kemal dincer yok bilmem ne. kufuru de etmissin bide fener macinda, gozlemciler kurulu baskanligina kemal dincer yerine gandhi'yi getirseler, adam da cezayi vermese (diger kufur edilen her maca oldugu gibi) cennetten atarlar. (televizyondan izleyenler tabi "aa ne kufuru, kufur mu edilmis canim, ben duymadim, demekki hincal hakliymis" tarzi 5 dakikada besiktas sonuclara varabilirler, izledigin lig tv her turlu kufurun sesini kisarsa)

    hala kendi sampiyonluk maci hakkinda bir araya getirebildigi tek anlamli laf "fenirbahce cocuklari" olan insanlar var. budur yani, "bu maci dusundugumde sadece fenerlilere orospu cocugu demek geliyor icimden, ama onu da diyemiyorum fenirbahce cocuklari yazarak tatmin oluyorum" hali.

    sanki galatasaray fener icin sampiyon oluyor. begenildigi icin degil de komsuya hava atmak icin alinan ciceklik sanki sampiyonluk. sampiyon oluyorsunuz, bir kere de "helal olsun be sampiyon olduk" diye sevinseniz, biz de sevinsek en azindan hakkini vererek seviniyorlar deriz.

    isin ozu: takimin sampiyonluga giderken hala fener de fener diye inliyorsan, dur kendinle hesaplas. fenerli sampiyonlugu kaybetmis, galatasarayli'dan yil boyu duydugu laflari (sikeymis oymus buymus, ben de cikar fenerbahce macinda kufur edildi, cezalandirilmazsa federasyon rengini belli etmistir, kemal dincer'in uzak kaldigi camialara yakinlasma cabasidir derim, ne farki var?) bir kez daha duysa ne yazar, duymasa ne yazar? olay senin kendi takiminla kurdugun iliskide.

    edit: orospu cocugu demek gerekip gerekmedigini bile bilemeden konusan adam orospu cocugu dese ne yazar, demese ne yazar? diyosan, diyebiliyosan zaten bastan derdin. diyemiyosan da donup "abi gerekirse derim, ama gerekirse yani erkeklige bok surdurmemeye calisayim" demek guluncluktur.

    yani artik yazilanlar okunamaz olmus. su mactan once sanki "kufur edildi, saha kapanmasi lazim" diye aglayan fenerli var. yazanlarin hepsi de galatasarayli hepsi de "saha kapanmasin" diye konusuyorlar. cirkinlesmek bir sey, ama surada yazanlari algilayamamak bambaska.
hesabın var mı? giriş yap