• 28. hafta itibari ile sadece şampiyonlar ligi iddiası kalmış bir takım ile hiç iddiası kalmamış bir takımın denk müdalesi. hani bu galatasaray olurda kalliye rağmen trabzonu yener hatta ilerleyen haftalarda da puan kaybetmeyip şampiyon olursa.... ne diyorum len ben kendim bile inanmıyorum buna.... ama olur mu olur...
  • trabzonspor'un 4-0 kaybedeceği maç.
  • lincoln un oynayamayacağı maçtır.
  • lincolnün sarı kart cezalısı olduğu için oynayamayacağı maçtır.
  • maçın biletleri satışa sunulmuştur.

    fiyatlar ise şöyle;

    eski açık: 22,50 ytl
    kapalı alt: 45,00 ytl
    kapalı üst: 56,00 ytl
    numaralı grup 1: 80,00 ytl
    numaralı grup 2: 70,00 ytl
    yeni açık alt: 20,00 ytl
    yeni açık üst: 22,50 ytl
    rakip takım: 22,50 ytl
  • trabzonspor'un çıkıp elinden geldiğince mücadele edeceği, etmesi gerekeceği maç. ha olur da yenilirse, ki bence büyük ihtimalle bu gerçekleşecektir, çünkü:

    (bkz: sivasspor)
    (bkz: beşiktaş)
    (bkz: kayserispor)
    (bkz: denizlispor)
    (bkz: galatasaray)
    (bkz: gençlerbirliği)
    (bkz: fenerbahçe)
    (bkz: sivasspor)
    (bkz: gençlerbirliği oftaş)
    (bkz: konyaspor)
    (bkz: beşiktaş)
    (bkz: ankaraspor),

    her ne kadar eskiden olduğu kadar olmasa da, öküz altında buzağı aranmaması gerekmektedir.

    şu da bir gerçek ki, objektif bir gözle baktığımda, trabzonspor'un galatasaray'ı yenmesi, fenerbahçe'yi yenmesine oranla daha yüksek bir ihtimaldir, ama az ama çok.

    bu arada bu sezon uzak yakın trabzonspor'un 9 maçına giden ben, özel bir sebepten dolayı ağzımın dibindeki bu maça gidemeyeceğim, hatta belki de ne tv'den izleyebileceğim ne radyodan dinleyebileceğim. sonucunu bile çok geç öğrenebileceğim.

    klasik bağlıyorum, iyi olan kazansın.

    görüşmek üzere...

    (bkz: #12979133)
  • galatasaray'ın hocasının olmaması derbi öncesi handikap. bu maç derbi olmasa da alelelade bir anadolu takımıyla olsa, o kadar sorun olacağını dü$ünmezdim. feldkamp olmasındansa hiç hoca olmasın derseniz, saygıyla kar$ılarım.
    hocasının olmaması olası bir mağlup duruma dü$me durumunda daha da etkili olacaktır çünkü takımın uygulayacağı "taktik varyasyonlarda" problem olabilir. trabzonspor ise prestij maçına çıkıyor. onların dezavantajı da deplasmanda oynuyor olmaları. umarım keyifli bir maç izleriz.
  • gününde bir barış memiş ve ibrahima yattara nın galatasaray defansına zor anlar yaşatacağı maçtır. ayrıca fırsatçı gençlik umut bulut'a da dikkat diyorum.

    ama galatasaray yine bir son dakika golüyle (ki bu sezon 7-8 tane attılar sanırım) bu maçı kazanırsa şaşırmamak gerekir.
  • galatsaray'ın 3-1 kazanacağı maç. ahanda buraya yazıyorum. golleri de söylerdim ama maç kadrolarını görmem lazım.

    edit: anladım ki bu iş atmakla olmuyor*
  • galatasaray'ın maçın ilk yarısında kelimenin tam anlamıyla çılgınca oynadığı fakat topu kalenin içine sokamadığı maçtır.
hesabın var mı? giriş yap