• girilmesi gereken zımbırtılardan biri daha.
  • 12 mayıs 2013'te girmiş olduğum alesten 83 aldığım için tekrar girmek zorunda olduğum sınav. 83 neyine yetmiyor diye düşünebilirsiniz keza bende böyle düşünüyorum ama bölümümden öyp ile atanabilmek için alesten 90 civarı almam gerekiyor. birinin 83'ün hiç de fena bir puan olmadığını ösym'ye anlatması gerekiyor.
  • başvuruları 11-20 eylül tarihleri arasında yapılacak olan sınav.
  • gezi olaylarından çok daha önce sınav harçlarının 50 liraya çıkarıldığını bilmeyen malların, suçu özgürlükçü gençlere atmaya çalıştığı sınav. adamı ayakta sikiyorlar yıllardır, hala gezi diyor. he gezi he.
  • sınav ücretinin artmasını bile gezi parkına mal edenlerin (ki bu kişiler her şeyin allah'tan geldiğini de inkar ediyor olabilir) cehaletini daha bir net gösteren akademik bir sınavın yapılacağı tarih.

    kraldan çok kralcıların geziye karşı olma adına ortaya attığı bir sürü iftiradan sadece biri. ama unutmayın ki özgürlük zamanında bizlere de lazım oldu. şu anda gezici diye aşağıladığınız bir çok kardeşimiz baş örtüsü mücadelesinde özgürlüğümüz için bizlerle birlikteydi. ee tabi o zaman gücümüz yoktu, arkamızda devlet yoktu. güç yanımızda olunca herkesin özgürlüğünü kısıtlamamız mı lazımdı? ve bunun adı din öyle mi? dinde zulüm olamaz. haksızlık olamaz. hırsızlık olamaz. kimsenin hakkı yenemez. özgürlük o zaman bize lazımdı. bizler sokaktaydık. onlarda bizim gibi düşünmemelerine rağmen yanımızdaydı. şimdi özgürlük onlara lazım. ben onların yanındayım. zamanında özgürlük için sokakta olan sizler neredesiniz? zalimlerle mi birlikte. görünen evet. fakat unutmayın ki zalimlerle sadece bu dünyada değil öbür dünyada da birlikte olacaksınız.
  • soruları açıklanmayacak bir sınav için 50 lira çok açıkçası
  • günahsız dini bütünleri kazıklamak daha zevkli olduğu için başvuru ücreti 50 lira olan sınav. lan kıçınızdan bok eğri çıksa gezicilere buluyorsunuz suçu. işerken deliği tutturamasa, gezicilerin günahını biz ödüyoruz diyor. ben olsam o sınavın ücretini 500 lira yaparım. sen böyle mal oldukça zaten suçu bana bulmaz, birilerine yüklersin.
  • başvuru ücreti artışını başbakan ve heyetinin yalnızca uçak ücreti 915 bin tl tutan arjantin seyahatine veya başka bir şeye değil de gözü kapalı direk geziye bağlayanları görmemizi sağlayan sınav. he yavrum he geziden önce herşey sudan ucuzdu zati, ödediğin her kuruşu da senin için kullanıyorlardı.
  • an itibariyle başvurduğum sınav. harç kısmını geçecek olursak; sayısal 1 - 2 'den toplam 85, sözel 1'den de 45 net yaptığım vakit eşit ağırlık puanında 91-92 puanı rahatça görüyorum. kıfsmet. *
  • sonrasında "para sıçıyorum laan" diye sevinebilmek için götüme bozuk para sokup gireceğim sınav. otururken rahatsız eder mi, onu bilemiyorum şimdilik.
hesabın var mı? giriş yap