• ali sami yen stadyumu'nda oynanacak maçtır. yönetim bilet fiyatlarını düşük tutmuş, stada gelmemek için hiçbir sebep yok. zaten büyük ihtimalle biletler bitecek, galatasaray dolu tribünlere oynayacaktır. laf açılmışken bilet fiyatları şu şekilde :

    eski açık: 15,00 ytl
    kapalı alt: 35,00 ytl
    kapalı üst: 50,00 ytl
    numaralı (grup1): 80,00 ytl
    numaralı (grup2): 70,00 ytl
    yeni açık alt: 12,00 ytl
    yeni açık üst: 15,00 ytl

    maçla ilgili yoruma gelecek olursak, bana göre galatasaray kazanacaktır. bursaspor her zaman büyük takımlar için büyük tehlike olmakla beraber bu sene, özellikle samet aybaba'nın gelişinden sonra kötü futbol oynayan sıradan bir küme düşme adayı formatına bürünmüştür. galatasaray'sa istekli, genç ve dinamik takımıyla galibiyete daha yakın.

    bir de şunu eklemek isterim ki maç oldukça gergin bir havada geçecektir. gerek ilk yarıdaki lig maçından sonra galatasaray taraftarının otobüsünün taşlanması sonucu kaza yapması ve birçok kişinin yaralanması, gerek bursalıların kupa maçında hakan şükür'e ana avrat küfretmesi, gerekse ismail güldüren ve egemen korkmaz'ın aşırı agresif tavırları maçın bu gergin atmosferde oynamasına yol açacaktır.
  • galatasarayın ligdeki puanını 42 ye çıkaracağı maçtır.
  • galatasarayın alisamiyende bursaspora karşı olan 16 yıllık yenilmezligini bu gecede devam ettirecegi karsilasma.
  • sopcast için sop://broker1.sopcast.com:3912/39200
    bursasporlu egemen'in galatasaray'lı ugura kafa kol yapmasindan sonra mac gerilmiştir. 4 sarı 1 kırmızı 4 gol 1 penaltı beklemekteyim.
    ayrıca nonda'nın ali samiyende 150 beygir gücünde olduğunu gözlemliyoruz.
  • dinlemek isteyenler, radyolig.com'u ziyaret edebilirler.
  • nonda'nin golüyle 1-0 olan maç.
  • gidisattan kesin kirmizi kartlik bisii olcak biri birine cakacak diye dusunurken topu calip aglara tam anlamiyla 99 shot powerlik pes8 adriano tarzi cakanin nonda oldugu mac.
  • fanatik galatasaraylı bir cennet papağanım olduğunu anladığım karşılaşma. nonda'nın golünde benden fazla coştu, hala da taraftarlara en yüksek desibelden eşlik etmekte. yavrunun söylediği ilk kelime nonda olacak galiba` :swh`
  • ismail güldüren'in ilk yarıdaki performansını duvar ahmet'e benzettiğim maçtır. her türlü pisliği yapmaya çalışmış ama sonunda rezil olan kendisi olmuştur.
  • maçı çirkinleştiren iki futbolcu var. biri hiç kuşkusuz ismail güldüren diğeri ise galatasaraylı uğur. hadi ismail hep böyleydi ama uslu çocuk uğur'a ne oldu da taraftarını ve rakibi galeyana getirecek şuursuz hareketlere bulaşıyor. ayrıca, hiç kimse söylememiş ama galatasaray'ın golünün geldiği pozisyonun başlangıcında servet çetin'in rakibini iterek faul yapmasına göz yumdu hakem.

    ismail güldüren'in galatasaray golünün oluşumundaki payının büyüklüğünün de altını çizelim...
hesabın var mı? giriş yap