• haberlere göre akp'li bakan mevlüt çavuşoğlu'nun ales'te sonuncu olan akrabası şeyda çavuşoğlu'dur. yüksek lisansı kazanmıştır ve mahkeme puan listesine erişimi engellemiş.

    "dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu’nun akrabasının ales ve yabancı dil sınavlarında son sıralarda yer almasına rağmen yüksek lisansa kabul edildi. üniversite yönetimi önce internet sitesinde puanlara ve sonuçlara ilişkin duyurulan listeyi yayından kaldırdı. daha sonra üniversite rektörlüğünün talebi üzerine mahkeme puanların gösterildiği listeye erişim yasağı getirdi."

    link

    siyasal islamcılar, 'kul hakkı yeme'* konusunda çıtayı everestlere çıkardılar maşallah. bu rezilliklere rağmen hâlâ seçimlerde, "küstüm oy kullanmıyorum" diyenler varsa tekrar düşünür umarım. bu karanlığın zayıflaması, güç kaybetmesi lazım.

    ayrıca; (bkz: #85611165)
  • neden yüksek lisans yaptığını anlamadığım şahıs. diploma da alabilirdin boşuna neden kastınız ki? belki iş bulmada ve ya kendimi geliştiririrm gibi nedenlerle yüksek yapmak isteyen masumların hakkını yemeseydiniz =)
  • karadenizli fındık diye ağlasın
    anadoluda çiftçi mazot diye ağlasın
    veliler eğitim sistemine ağlasın
    herkes ağlasın herkes bağırsın
    gram üzülmüyorum müstahak
    vermeseydin abicim ne isterlerse yapsınlar şimdi
  • yolsuzluk yapmadıkları, kul hakkına girmedikleri tek bir olay varsa onu yazın. bunların her yaptığı haksızlığı yazmaya kalksan 17 yıl sürer.
  • kendi akrabaları dururken hain fetoculer mi kazansaydı. bir yere giderken bile güvenilir birine adres soruluyor üniversitede referansı olan adayı almış.
  • çoğu akademisyen böyle böyle koltuk sahibi oldu bu ülkenin üniversitelerinde
    o yüzden de bilim ve üretim adına hiç bir şey üretemiyoruz işte
  • yakında erişim yasağı gelecek başlık.
  • dinden daha çok adalete inanırım. kendimce dinimi de yaşamaya çalışırım. ama şunu biliyorum. adalet er ya da geç çok acı şekilde bunların karşısına dikilecek ve hesap soracak. hep şunu düşündüm. 80 zamanlarında kenan evren ülkedeki en güçlü adam. tablolarını almak için iş adamları kuyruk oluyordu.

    şimdi çok değil yirmi otuz sene sonra askeriye, siyasal islamcılar tarafından içi boşaltılan bir kurum oldu. nerden nereye. şimdi ise bakan yakınlarını üniversitelerine alan sözde özerk rektörler, çocuklarına burs veren iş adamları ilk fırsatta tekmeyi vuracaklar bunlara.

    çünkü gemi batarken ilk fareler terk eder. şunu anladığımız gün refaha erişmek için büyük adım atarız. liyakata önem verilmeden kadrolaşılan her iş batmaya mahkumdur.
hesabın var mı? giriş yap