• tüm önyargıları fos çıkmış adam iyice büzülerek kaçmaya çalışırken savrulan alaycı kahkaka anlamındaki deyim.
  • son derece yanlış bir genellemedir. akrep burcu kadını, insanı durduk yere kırmak ya da incitmek için bir eylem gerçekleştirmez. [tabii kendisine sağlam bir kazık atmış iseniz, o zaman durum değişir. bu konuya girmiyorum] ne yaparsa kendine yapar. bu, koydu gitti bana hissiyatı ise, muhtemelen o dişiyi biliçli/bilinçsiz kırmanızdan ve dişinin muhakeme sürecinde bu olayı kendine yedirememesi üzerine, size bir gerekçe göstermeden sırra kadem basmasından kaynaklanıyor olabilir.

    tanıyanlar bilirler ki, akrep burcu kadını nedeni olmayan bir seyi asla yapmaz. eğer siz damıma koydu bu benim ühüüü diye dolanıyorsanız, vardır onun bir nedeni.

    akrep burcunun bu kadar fazla eleştirilmesinin nedeni [adı üzerinde] "akrep" gibi bir hayvan tarafından temsil edilmesidir. başka bir olayı yoktur.

    nasıl mülayimdir, nasıl sevecendir oysa ki. kuzu gibi, terliksi hayvan gibi, dodo gibi..
  • son derece dogru bi onermedir.. ustelik bunu 3 asamali olarak yapar:

    ilk olarak cazibeli hareketleri ile buyuler ve aklini basindan alir, diger kizlari dusunemez hale getirir.. sonra ilgi gosterir, karsisindakini tanir, sevgisini hak edip etmeyecegini dusunur.. sonra da umursamazliktan gelir ve karsisindakinin inadini ve sevgisini olctugunu dusunur..

    her uc asamada da bu akrep burcu kadini gercekten adamin amina kor.. karsisindaki adam, kizin ne istedigini ve ne dusundugunu bi turlu anlayamaz, soguk mu yoksa icten mi bunu bilemez, kicini yirtar ama yakinlasamaz, yakinlasir ama tam olarak taniyamaz.. sonucta akli allak bullak olur, beyni skilir ve kendisine bi yay burcu kiz arkadas bulur, rahat eder .. ***
  • * herşey normal, herşey güzel gidiyorken birdenbire değişir, konuşmaz, ne düşündüğü bilinemez, ne istediği anlaşılamaz olur
    uzaklaşır, soğur, elveda bile demeden ardında hatıralar bırakır akıldan çıkmayacak.
    insanın kalbini dilimler adeta, ama pek de umursamaz..

    en sonunda diyecek son soz olarak * demek kalır insana sadece..
  • (bkz: strapon)
  • her genelleme gibi bu da yanlıştır. eminim akrep burcu olup da adamın amına koymayan kadınlar da vardır bir yerlerde. burçlara inanan biri olmadığım için durumu pek ciddiye alamamakla beraber tecrübe bana aşağıdaki özlü sözü söyletiyor.

    ''burçlara inanmıyorum ama bir akrep burcu kadını var''

    yine de önyargı iyi bir şey değil, hiçbir zaman kesin sonuç vermez. o yüzden bekleyin, amınıza koyulduktan sonra ''haklıymışım'' dersiniz. uzun vadede haklı çıkmak garip bir tatmin yaratmıyor değil gerçekten.
  • yanlıştır. bir başak burcu erkeğine işlemez.
hesabın var mı? giriş yap