• şu lanet olası dünyada birazcık utanması gereken kişilere karşı sergilediğim eylemdir..

    görsel

    görsel

    görsel

    bir başkasıyla olmasından daha çok, bir süre daha gözlerimin içine bakarak durumu reddetmesi, yalan söylemesi koymuştur...

    edit

    tanıdığım hiç kimseye bu durumu anlatamadım.. çok içerlendim, çok kırıldım, çok utandım.. yaptığım şeyle de gurur duymuyorum.. sadece beni tanımayan insanların içerisinde ne hissettiğimi anlayacak birileri vardır belki diye yazdım buraya..

    çelenkteki yazıların daha vurucu olmasını, beğenmediğini söyleyenler olmuş.. planlı bir hareket değildi, sadece bir çiçekçinin önünden geçerken aklıma gelip yaptığım bir şey oldu. hem 'vitrin mankeni' sıfatından daha çok kendisine ne yakışır bilmiyorum.. kıyafet değiştirir gibi beden değiştiren insanlara söyleyebileceğim tek şey bu.. orospunun iş ahlakı vardır çünkü..

    kimsenin hakkına girmeyeyim, ikinci resimde son yazdığı 'git başkasında kal ' olmuş.. büyük ihtimal arkasından bir şeyler yazıyordu gidip başkasında kalmak kolay değil minvalinde fakat daha fazla yazacaklarını ve söyleyeceklerini görmek istemediğimden engelledim.. beni kendi evimden kovmak gibi bir niyeti yoktur herhalde, konuşmadım daha sonrasında ama sanmıyorum.

    işyerine yeni başlamış, nasıl hemen böyle bir şey yaşanmış diyerek sherlock'luk yapıp troll olduğumu söyleyen arkadaşlar; uzun zamandır işyerinde stajyer olarak çalışıyor idi, daha yeni sigorta girişini yapıp full time olarak çalışmaya başlamıştı, çaktınız?

    nasıl anladığımı soran zibilyon tane mesaj aldım; bir süredir sabah öğle akşam telefonla haşır neşir olmasından ve hep aynı kişiyle iş bahanesiyle iletişimde kalmasından şüphelenmiştim zaten.. bir gün aldım karşıma inanın bildiğim tüm kelimeleri kullanarak kendimi anlaşılır kılmaya çalıştım, gözlerinin içerisine bakarak şüphemi dile getirdim. bunun karşılığında bana öyle sözler söyledi ki beni aldattığını düşündüğüm için kendime kızdım.. ne kadar da aptalsın, çıkarımların paranoyadan öteye gitmemiş diye kendimi kahrettim ve daha sonrasında aralarındaki iletişimi sorgulamayı bıraktım.. bir gün kendi cep telefonumun kamerası kötü olması sebebiyle iş için birkaç evrağın resmini çekmem gerektiğinden kendisinin telefonunu istedim, fotoğrafları çektim, çektiğim fotoğrafları silmek için silinenler klasörüne girdiğimde bir erkeğin kulak arkasındaki sivilcesinin uzanırken resmini çektiğini gördüm.. (evet komik, bende daha sonra buna katılarak güleceğim, hatta aklıma geldikçe bu kadar saçma olmasına gülüyorum ama katılarak değil henüz.) bunun kim olduğunu ve ne anlama geldiğini sordum.. önceki konuşmalarımı hatırlattım ve sadece doğruyu bilmek istediğimi söyledim.. artık inkar edemeyeceğini bildiğinden neler yaşandığını bana anlattı.. meğer beni çok seviyormuş ve sadece bir seferlik bir şey imiş.. bana söylerse ayrılacağımızı bildiğinden ses etmemiş.. (yersen..) bunu öğrendiğim gece aynı zamanda babamın ölüm yıldönümü idi. hayatımda hiç bu kadar kendimi yalnız hissetmemiştim bilemezsiniz..

    peki neden hemen evden siktir etmedim; ister inanın ister inanmayın ama ben kötü bir insan değilim. bunun için kötü yorum yapanlara kendimi açıklamayacağım, ben kendimi tanıyorum bu bana yeter.. çünkü cebinde doğru düzgün parası yoktu, rezil olsun gece yarısı sokakta kalsın istemedim, ben çıktım o evden sadece yürüdüm ve ağladım. hata yapmak insana mahsustur dedim ama hiç bir şey olmamış gibi devam etmeye çalıştığında kaldıramadım.. aynı zamanda kendisine o kadar değer veriyordum ki bir anda böyle bir şey ile karşılaştığımda ne tepki vereceğimi bilemedim, sudan çıkmış balığa döndüm..

    yaptığımla gurur duymuyorum ama asla pişman da değilim.. işyerine böyle bir çelenk göndererek kurumun prestijini zedeleyeceğimi, ben sahibi olsam böyle bir durumu istemeyeceğimi de düşünerek şirket sahibine özür mahiyetinde çikolata gönderdim.

    görsel

    ben nefreti bir sonraki gününe taşıyan, kızgınlıkla harmanlanan bir yapıya sahip değilim. aldığım her nefesin kıymetini bilmeye çalışıyor, hayatta her zaman mutlu olamayacağımın farkındalığıyla yaşıyorum.. ki kaldı ki her zaman mutlu olmak gibi bir gayem de yok. bir yazar arkadaşın da söylediği gibi; ben sadece başıma geleni kendim için trajikomik bir hikayeye çevirdim. bunun üzerine psikanaliz kasmaya çalışanları 'tebrik' ediyor ve görsel sinan bey rolünden acilen çıkarak kendileri olmalarını tavsiye ediyorum.

    tepkinin amacı birazcık utanç sağlayabilmekti fakat gördüm ki yavuz hırsız ev sahibini bastırır deyimiyle özdeşleşen pişkin bir insanla karşı karşıyaymışım.. bunu 6 ay beraber yaşadığım insandan görüp anlamamakta benim noksanlığım olsun.. kendisi ders çıkarır mı bilemem ama içgüdülerime güvenmem gerektiğini bana anımsatan bir turnusolden başka bir şey olamayacak benim için fotokopi aslı..

    şarkı gönderen kardeşlerime ithafen

    son söyleyeceğim; bu kadar kötü olmayın, ne yaşıyorsanız yaşayın ama sizleri sevenlere dürüst davranın..
  • heykelin yapılsa taşaklarına beton yetmez yüce insan. önünde saygıyla eğiliyorum.
  • aldatan sevgiliye " ben seni unutamadım. yaptığın bana çok koydu" demektir.

    üstelik oldukça çirkin bir davranıştır. ayrıca özel mesajların ifşası da suçtur. kadın aldattıysa, "değmez" deyip terk eder geçersin. böyle varoş hareketlere gerek yoktur. evet aldatılmak boktan, katılıyorum. ama şunu yaparak, onların kalitesine düşmek kişinin kendisine zarardır. seni istemeyen biri var işte ortada. ne yapsan da yanmaz ki cani. ıstemiyor çünkü seni. kabullen ve ne hâli varsa görsün de.

    edit: sevgili erkek arkadaşlar ve özellikle ergenuslar, boşuna mesaj atıp durmayın. ben kendi fikrimi söyledim ve sizinkileri bilmek istersem başlık altını okurum. mesaj kutumu patlatmaniza gerek yok. cevap alamayacaksınız.
  • bi de yüzsüz yüzsüz, ev bulmak kolay değil sen yeni yer bul mu ne demiş.
    git kimle aldattıysan onda kal.
    tanım: başarılı eylem.
  • yuru be reis. takdir ettim gercekten. ayrica adam taciz etmemis, "ya benimsin ya kara topragin" dememis. gayet medeni bir tepki gostermis. on numara hareket. asli'nin "sen zaten kafanda kurmussun, ne desem inanmiycaksin" demesini beklerdim.
  • yüzsüz kadına yapılan hareket.

    böyle kadınlar hep nasılsın diye sorar. sizi merak ettiğinden değil. kötüyüm demenizi duyup zevk almak isterler. kimse denk gelmez böyleleriyle umarım. bir de ev bulana kadar evde kalmak istiyor! bu ne yüzsüzlük yahu! yukarılardaki meriçe de kafam girsin.
  • gereksiz bir hamledir. 3 gün sonra kimse hatırlamaz. bu arada inşallah çiçekçiye de vermez. bahşiş.
  • özetle, ev bulmanın manita bulmaktan -her zaman- daha zor olduğunu kanıtlayan durumdur. ülkemiz neden sekste, önsevişmede falan değil de inşaat işinde cevval, sebebini buradan anlayabiliriz.
  • bana cringe overload yaşatmış durumdur. bu kadar ezik olmayın.
  • eyşanlar ölmez, sadece şekil değiştirir. geçmiş olsun.
hesabın var mı? giriş yap