• yeşilçam filmlerindeki halkın takımı fenerbahçe'nin geri dönmesini ve en güçlü şekilde karşımıza çıkmasını istiyorum. en klas seviyede ve en yüksek kalitede yarışalım, rekabetimiz ülke futbolunu ihya etsin, iflas ettirmesin şu an olduğu gibi. kardeşliğimizi pekiştirsin. bu duygulardayım.

    6 sene sonra gelen edit: adam pisliğin teki çıktı rıza baba.
  • fenerliyim not.

    göz yaşartan, tüy dikelten galatasaraylıdır. adamsınız lan.
  • beşiktaş'lıyım ali koç'u fb başkanı görmek istiyorum. çünkü onun fb'ye vereceği dinamizm ile türk futbolunun ilerlemesine katkı sunacağına düşünüyorum. farkında değil misiniz? türkiye de futbol bitiyor. şu sıralar milli maç oynanıyor kimsenin umrunda değil. fazla uzatmadan ali koç umarım bugün kazanır.
    edit: #emreyeumutol 8 yaşında kemoterapi bitti ve şu an sadece ilik bekliyor.
  • olay fenerbahce galatasaray beşiktaş seviyesini çoktan geçmiştir ..değiştirin lütfen başlığı(bkz: ali koç'u fb başkanı görmek isteyen türk)
  • holigan değildir sporseverdir
  • benim. aziz'le güldük eğlendik 10 şampiyonluk aldık ama yeter, biz bile bıktık.

    eğer ki avrupa'da türk takımlarının ses getirmesini istiyorsak, nefreti körükleyip seviyeyi düşüren vasıfsız diktatör başkanlar yerine, ali koç gibi vizyon sahibi insanlar yönetmeli bu kulüpleri.

    bugün ali koç seçilecektir, darısı 24 haziran'da muharrem ince'nin başına.
  • mustafa cengiz gibi ali koç da benim için adaletin simgesidir şuan için. bu insanlar benim demokrasiye inancımı tekrar yerine getirecektir. keşke ali başgan gelse tekrar karşımızda fenerbahçe gibi fenerbahçe görsek.. keşke yeni bir david 79 da doksana bıraksa ben de sokaklara dökülsem.. galatasaray formasıyla fenerbahçeli arkadaşlarımın arasında sevinsem eğlensem mutlu olsam.

    keşke yine tek derdim futbol olsa.. gel be ali başgan.
  • o benim. fenerbahçe'nin daha iyi yönetilmesi galatasaray'ı ve türk futbolunu olumlu etkileyecektir, bunu istemeyen bokunda boğulmaktan keyif duyan eziklerdir.
  • helal olsun. galatasaraylilar icin de daha iyi olacaktir türk futbolu kazanacaktir. rekabet saygi cercevesinde oldugu zaman gercekten cok guzel birseydir iki taraf icinde. ama bizim aziz gibi yoneticiler basarisizligi kabul etmeyip rakibini tebrik edemeyen insanlar iskence haline getiriyor.
    10 tane galatasaray sampiyonlugu gormussun tebrik edip siktirip gitmesini bilmeli bir insan.
  • benimdir.

    ali koç'u başkan olarak görmek isteyenlerle ortak noktamız, türkiye'de kaliteli futbol görmek arzusudur.

    aziz yıldırım gibi mafyalardan bıktığımız içindir.
hesabın var mı? giriş yap