• enver aysever'e konuşan deva partisi genel başkan yardımcısı sanem oktar'ın açıklaması.

    "anayasadan 'türk' tanımını kaldırmak istiyoruz, doğrudur."

    https://twitter.com/…?t=mvkhxc7z_8b_tdlrmgdc8w&s=19

    https://twitter.com/…?t=epopzcnlwfoxriyg2fwskq&s=19

    edit: ikinci kaynak eklendi
  • arkadaşlar çok üzülerek söylüyorum ki türk siyaseti artık bitmiştir.

    tek çare ya zafer ya da memleket partisidir.

    biri ümmetçi, biri özerklik peşinde, biri türk ibaresini anayasadan çıkartmaya çalışıyor, davutoğlu'nun partisinin kurucularından biri zaten suriyeli.

    ülkede türklerden başka herkesin milliyetçiliği hatta ırkçılığı yapılmaya başladı mk.

    kendimi kendi vatanımda hiç bu kadar yalnız hissetmemiştim.
  • bunlarin ne bok olduklarini biliyorduk zaten ama secim yaklastikca daha da belli ediyorlar.

    tanim: yapilmasi got isteyen bir eylemi aciklayan istek cumlesi.
  • siz ancak yarrağımı kaldırırsınız.

    kendine güvenmeyip ne kadar siyasal islamcı artığı varsa ve pkk lı varsa etrafına dolduran kk'ye de hakkım haram zıkkım olsun. beyinsiz beyinsiz kolay çoğunluk elde etme adına vatan hainlerini toplayacağına daha etkin parti stratejileri üretseydin keşke. ülkenin şu halinde bile bir görüş, proje üretip sunamıyorsun. %1-2 kavgaya adam toplar gibi oy toplamaya çalışıyorsun. yazıklar olsun hepinize.

    edit: mesaj kutusuna damlamış hemen liberal demokrat diye gezinen aveller.
    sizler liberal demokrat falan değilsiniz. sizden olsa olsa savanada kamufle olmuş yaban köpeği olur. elinize geçen ilk fırsatta o liberal demokrat ceketini üzerinizden atmak için gün sayıyorsunuz.
  • tarihte kurulan 16 türk devletini hatırlatırım. tarihten ders almadı iseniz, bu millet size yeni bir ders verir merak etmeyin.
  • deva partisinden hayır bekleyen anasından bir şey beklesin yazmıştım zamanında... bu memkekete ya muharrem ince ya da ümit özdağ gelmeli...

    bence seçimde en yüksek oyu meral akşener alacak. tabi tek başına iktidara yetmeyecektir. deva partisi gibi kaynakları nereden geldiği belli olmayan bir partinin siyaseti de kaynağını belli ediyor.
  • siyasi oy devşirmek için boş boş konuşmalar. bir ülkedeki en büyük sıkıntı ekonomik sıkıntıdır. emin olun ekonomik olarak müreffeh olan bir ülkede bizim kavgasına düştüğümüz, taraftarı olduğumuz hatta kimi zaman fanatiklik yaptığımız pek çok konu ıvır zıvır olarak görülecektir. hangi partiden veya kişiden gelirse gelsin bu tür açıklamalar suyu bulandırmak, sempatizan toplamak için yapılan gayet çirkin hareketlerdir, sözlerdir. ülkede kürt de türk de alevi de sünni de ne kadar çeşit insan olursa olsun çok büyük bir kısmı ekmeğinin derdinde. istihdam sağlamak, daha insanca yaşayacağı bir ortam oluşturmak yerine toplumun kılcal damarlarına dokunarak ve moda tabiriyle duyar kasmak ve birilerine hangi kesim olursa olsun fark etmez şirin gözükmek için yapılan basit numaralardır. kırkını geçmiş bir ülke vatandaşı olarak söylüyorum, şu ülkede yaşayan herkes birlikte yaşıyor, birlikte çalışıyor ve beceriksiz hükümetlerin faturalarını birlikte ödüyorlar. yüzdeye vursan birkaç birim edecek bir takım insanlar radikal yaklaşımlarıyla tüm topluma yön veriyor hatta yetmiyor ayar vermeye çalışıyor. sağ cenah olsun sol cenah olsun şu parti olsun bu parti olsun bana duyar satmayın, bana slogan satmayın. millete tarafgirlik satmayın. bu millet kendi sorunlarını kendi çözer. kimsenin kimseyle bir kan davası yok. kimsenin kimseyle ötekileştirme derdi yok. sizler - yukarıdakiler parsayı bölüşürken aşağıda olan bizleri yönlendirip birbirimize düşürmeye çalışmayın.
  • bak kaldırdınız şuan.. mavi akp sizi.
  • adama zorla zafer partisine oy verdirtecekler.

    seçimin 2. tura kesin gideceğini anladığım gün oyumu ya ince'ya ya özdağ'a vereceğim.
  • ulus devletlerin dönemi bitmiştir, ırk bazlı millet anlayışının yeri çöplüktür. anayasa değiştirilemez kutsal bir şey değildir. dönemi geçer değiştirilir. daha kapsayıcı olmalıdır
hesabın var mı? giriş yap