• kaynak
    anonymous'un 13 ocak 2019 tarihinde halk, taksim meydanı'na çıksın çağrısıdır.
    demokrasinin yeri meydanlar değil sandıktır. şiddet, yağma, öfkeli kalabalık... bunlar bir milleti ileriye değil, geriye götürür. ortada yolsuzluk varsa neden bu bilgileri hackerlık yapıp gün yüzüne çıkarmak yerine şiddete başvurduklarını anlamıyorum. mart 2019 seçimlerinde sandıklarda herhangi bir hile dönüp dönmemesi konusunda gerçek verilere dayanan düzenbazlıkları * halka sunsalar zaten seçimlerde halkın tercihi doğru yönde olur.
    yolsuzluk ve çocuk istismarına karşı atılacak en büyük adım seçim sandığıdır. hackerlık da yapamazlar gerçi artık (bkz: ahtapot yazılımı) var.

    edit: şiddet çözüm değil diyerek yanlış düşünüyormuşum. https://eksiup.com/61bfee27d271 ... şiddet çözüm değil diyenlere devlet şiddet uygulayarak dizginlemiş. ben olay objektif bakıyorum. sandık akp'nin elindeyse başka yolunu bulun. 16 yıldır tek yaptığınız şey eleştiri. komik olmayın artık. ne kadar meraklısınız kan dökülmesine. zekayla neden değiştiremiyorsunuz bazı şeyleri?

    edit : link
  • gerçekleşmeyecek eylem çağrısidir.

    edit : sayın reisimize gündem ihtiyacı olduğundan dolayı yandaş medya veya yandaş kişiler tarafından yapılmış çağrıdır.
    + birileri çıkıp diyor ki şu tarihte taksim'de toplanacaklarmis ikinci geziyi baslatacaklarmis çıkın bakalım neler oluyor.
    şeklinde bir açıklama ile karşılaşmamız mümkün.

    okuyan gören bilen kitle böyle şeylere kalkışınca neler olacağını kimlerin bundan faydalanacağını artık çok iyi biliyor. bu tarz uğraşlar boşa kimse çıkmayacak o sokaklara.
  • yok anacım, biz bu filmi gördük, çıkalım da üstümüzdekiler üstümüzden prim kazansınlar, harcanan biz olalım. kalsın gözüm.
  • yemezler...ne malum anonymous bu. komik girişimler.
  • milleti tamamen galeyana ve provakasyona getirmek için oluşturulmuş bir çağrıdır. fransa'daki olayları türkiye'ye de getirmeye çalışıyorlar.
  • 15 temmuz gecesi itibariyle bu tarz eylemleri türkiye'de gerçekleştirmek ciddi anlamda güven, özveri ve tecrübe gerektirir.

    zira yaz sıcağında tomanın suyu bedenine zerk edilince rpg yemişcesine ağlayıp zırlayan tatlı su solcularının, karşılarında tankların altına yatan, taş ve sopalarla darbecilerle çatışan, havadan üzerlerine mermi yağmasına rağmen evine dönmeyen halk'ı görmesi korkarım ki içten bile değil.

    sarı yelek diye niyetlenip taksimin göbeğinde sarı etekle kalmak var.

    şaka bir yana.

    herkes sağduyu olmalı ve ne idüğü belirsiz hesapların çağrılarına kulak asmadan hakkını demokratik yollardan aramalıdır.
  • (bkz: inanma sikecek)

    fes varsa ben yokum arkadaş, logosunu siktiklerim!
  • niyet mi, eylem mi ?
  • akp'nin düşman yaratma çabasıdır. düşman bulamadınız demi la? kudurun amk.
  • anonymous belli bir kimliğe sahip değildir o yüzden bu haberi paylaşan hükümet bile olabilir.

    yoksa hangi gerizekalı muhalif ya da mevcut iktidardan memnun olmayan kuruluş böyle bir çağrida bulunur ? bide fotoğraf olarak böylesine aptal bir fotoğraf seçer ?

    cevap belli.
hesabın var mı? giriş yap