• evet deriz.

    (bkz: siyasi sığınma)
  • şöyle bir düz mantık yapalım.

    bu ülkenin değerleri namaz oruç ise, göndereceğiniz ülkede bunlar olmayacak demektir. dolayısıyla ortadoğu ülkelerine göndermeyeceksiniz. bu bir artıdır, şu saatten sonra ben de ateistim. ne taraftan çıkıyoruz?
  • mümkünse evet. ateist değilim ama sırf şu ülkeden siyasi sığınma kanunu ile siktir olup gidebilmek için göğsümü gere gere ateistim diyebilirim.
  • bir müslüman olarak beni de yaz dediğim uygulama.

    müslümanlığı namaz kılmaktan, oruç tutmaktan ibaret sanan insanlar yığınıyla dolu bu memleketten, ateist kardeşlerimle birlikte beni de gönderin. en azından onlar, zihniyet olarak sizin gibi insanlardan daha müslümanca yaşıyorlar.

    edit: bu entryi eksileyerek cennete girmeye çalışanlar var. yapmayın olm. ben diyanete sordum olmuyormuş öyle.

    büdüt: artık deistim. ama hala bu entryi eksileyerek cennete girilmiyor. deist olmam bir şeyi değiştirmedi. heveslenenler oldu görmedim sanmayın.
  • (bkz: hay hay)
  • "size yapılınca nasıl oluyomuş" ironisi yapıyorsa, hakikaten bizi kovmak değilse niyeti, adam haklı.

    el sıkışmayan eleman eğer gıcıklık yapmadıysa, "kusura bakmayın, inancım gereği karşı cinse temas etmemem gerekiyor, asla şahsi bir konu değil" şeklinde kibarca reddettiyse kendisine yapılan da büyük haksızlıktır gerçekten.
  • mümkünse ilk kovulan olmak isterim, zira kendi imkanlarımla yurtdışına çıkamıyorum. vahim vahim olaylar görmekten, çocuk tecavüzlerinden, ahlaksız şeyler üzerinden geyik yapan insanlar görmekten bıktım. alın dinleriniz sizin olsun, allahlı mallahlı muhabbetler edip kendinizi kandırın.

    neyse,

    özel olarak kovmak isteyen bir kurum varsa gönüllü olarak kovulmak istediğimi burada beyan ederim.
  • seve seve katılabileceğim durumdur. zaten hali hazırda türkiye'den asiktirip gitmek için neden ararken bütün ateistleri şöyle avrupa'ya bi sallasalar ne güzel olur. birkaç avrupa ülkesi de bu tip durumlarda anında vatandaşlık veriyor hem.

    ayrıca ne zamandır namaz ve oruç bu ülkenin değeri o da merak konusu.
  • zamanında 5 vakit kılardım. bir süre sonra üşendim ya da başka sebeplerden dolayı sadece cumalara gitmeye başladım. ancak bu sene cumalara bile gitmiyorum. neden mi? insanı dinden imandan soğuttunuz. imanım gitmesin diyorum artık sadece. napayım? sizin gibi şerefsizliklere göz yumarak mı müslüman olunuyor. ateizme iteliyorsunuz insanları bakın yeter. bıktık. senin küçük kardeşini sikseler hoşuna gider mi? ama erzurumdan kalkıp izmire çıplak heykeli kırmaya gidebiliyorsunuz. söyle şimdi ben senle niye aynı safta namaz kılayım?

    tanım eksik kalmış: sıkıysa yap dediğim hede.
hesabın var mı? giriş yap