• polis öldürerek, adam kaçırarak barış istemelerinden dolayı gerçekleşen durum. barış silahla olmuyor anlamak lazım.
  • ulan ışid gider pkk'yı vurur. pkk gelir türkiye'ye saldırır.
    pkk gider ışid'i vurur. ışid gelip türkiye'ye saldırır.
    sorsan her ikisi de barış yanlısı, her ikisi de ağızlarında zeytin dalı ile dolaşıyor.

    türkiye'de sivil insanlara yönelik tehditler, metropol saldırılarının açıklanması ve daha bir çok şey. bunun barış neresinde? hangi barış'tan bahsediyoruz arkadaşım?

    bak ne güzel kamplarınızı vurduk, askeri kanadınıza saldırdık, hala da vurmaya devam ediyoruz ikinizi de. ama sadece teröristlerinizin olduğu yerleri vuruyoruz. kalkıp sivil katliam yapmıyoruz. anladığınız dil bu, şu an bu dilden konuşuluyor. nesini anlamıyorsunuz?
    türkiye şamar oğlanı yapılmaya çalışılıyor. barış nidanları atmayın hiç. barış nidasını ayn el arab bölgesinde zorla sürdüğünüz yerli halk atabilir. barış kelimesini suriye'de ızdırap gören sivil insanlar yapabilir. sizin gibi işgalciler ve teröristler değil.
  • uzman çavuşlarımızı çarşıda sivil iken ensesinden vurarak barış isteyen orospu çocuklarını, hamile olan, aşeren eşine meyve alırken pazarda, pazarda ulan şerefsiz pazarda kafasından vurarak barış isteyen orospu çocuklarını bize göstermiş başlıktır.
  • troll desen troll degil polis sehit ederek mi baris istiyorlar? zilyon yazar ayni soruyu soruyor ama cevap yok.
  • heralde bu tur pacoz basliklari tek kisi baska isimler altinda acip fazla gorunuyoruz numarasi yapiyor... artik nereden baglaniyorsa.... evet bir soru bu
  • aynı kafeye giden 2 ışidli ne tesadüf iki bombalama eylemi(diyarbakır hdp mitingi ve suruç katliamı) gerçekleştiriyor ve tcnin haberi olmuyor, yersen

    bir gün gelecek tarih bizlere bu olayları akpnin tertiplediğini de kanıtlarıyla, belgeleriyle gösterecek(mantıklı adam bunu bugünden görür zaten)
  • "barış" adı altında bizimle taşak geçen bir kesime savaş açmak olarak yorumlayabiliriz bunu. ulan bu orospu çocukları aylardır elini kolunu sallaya sallaya araçların önünü kesmiyor mu? canı istediğinde sağı solu ateşe vermiyor mu? uyuyan iki polisi kahpece şehit ederek mi barış istiyor? şımarık çocuk gibi davranıp," istediğimizi yapmazsanız çirkinleşiriz" tarzında söylemler olmuyor mu? bu zamana dek bu şımarıklıklara katlandık, ağladınız meme verdik, çikolata aldık. sabrı taşan ebeveyn gibi çocuğumuzu dövmeye karar verdik bu sefer. çikolata almak yerine dayak atmayı tercih ettik. lan millet gezegen keşfediyor nispet yapar gibi. adamlar 1400 ışık yılı uzaklıktaki gezegenlerden falan bahsediyor. bizim burada uğraştığımız dalgaya bak. sizin yüzünüzden bu memleket elli sene geride.
hesabın var mı? giriş yap