hesabın var mı? giriş yap

  • türkiye'deki memur zihniyetinden, araştırma yapmayan ve zar zor doktora öğrencisi alan akademisyenlerden, yabancı dil bilmeden yurt dışına seminer diye gidip sadece şehri gezip geri dönenlerden, diğer ülkeler 2070'lerin enerji planlarını yaparken bizim anca akşam yemeğinde ne yiyeceğiz onu düşünmemizden, mısır'dan japonya'ya bir sürü ülke milyar dolarlık projelerden hibeleri kapışırken bizim bir temsilci bile yollamamamızdan, o kadar yazmasına rağmen cevap vermeyen bürokratlardan, bakanlardan, üniversitelerden, enerjide rusya'ya bağımlı olmamızdan, finlandiya 2030'a kadar rusya'dan bağımsız enerji planını yaparken bizim yan gelip yatmamızdan, sürekli büyüyen cari açıktan, cahillikten, bilgisizlikten, plansızlıktan, tembellikten, ilgisizlikten ve vizyonsuzluktan iyi dem vurmuş, iyi de yapmış.

  • 86 yaşındaki bir adamın 80 yaşındaki diğer adama karşı başlattığı parti içi muhalefet tweetleridir. türk siyasi hayatının geldiği koltuk sevdasını en iyi açıklayacak örnek olabilir. demokrasilerde insanlar yerlerini gençlere bırakırken bizimkiler dinozor çağına doğru gidiyor.

  • evinize alın!
    gelinlik kızınız varsa verin, bekar oğlunuz varsa everin
    kendi içinizde çözün. bizi karıştırmayın.

  • tam ortadoğu ülkesine yakışır hareketler bunlar. kan var, gözyaşı var, bombalar da tamam. çoluk çocuğun suçsuz yere öldürülmeleri de mevcut. e hani benzin niye hala ucuzlamadı oc ları?

  • gastrit,reflü gibi mide rahatsızlığı olanların hiç bulaşmaması gereken bağımlılık. kendime hakim olamadığım için her gün en az 2 kahve ve tabiki sonrasında gelen mide yanması için 1 talcid ile günü tamamlıyorum. önceden daha çok içiyordum şimdi günde 2ye düşürdüm. haftada 2-3 kereye düşürerek bağımlılık düzeyimi azaltmayı planlıyorum. ama bunu planlarken bile canım kahve istiyor. lanet olsun

  • akşam eve gelince beyler makarna mı yiyelim patates mi sorusuna 45 dakika süren bir yanıt aldıktan sonra hiçbir şey anlamayıp 2 buçuk saat düşündükten sonra aç uyumaktır.