hesabın var mı? giriş yap

  • -iyi bayramlar *mucuk mucuk* (allahim sirada daha 8 akraba var, mehmet dayi, gulten teyze..)
    -iyi bayramlar evladim
    -iyi bayramlaaar *mucuk mucuk* (ne yapiyorum ben cok ayip, hayriye hala'ya konsantre olmaliyim) iyi bayramlar halacim" *mucuk mucuk*

  • yemek siparişi verilen bir platformda "sümük gibi" yazıp bu yorumun kabul göreceğini bekleyen, hırsını kaba ve saldırgan bir üslup ile çalışandan çıkaran bir adet tüketici barındırır.

    haklı olmayı bile beceremiyorsunuz.

  • bu kadar da boş duyar fazla gerçekten. bi sik yapmayıp 5000 lira maaş alan meslek grubunu yumuşak bir dille (hatta fazla yumuşak) eleştirmişlerdir. meslek onurunu falan bırak böyle bir mesleğin olması bile abesle iştigal ve israftır.

  • almanya'daki exchange sırasında:
    alman: - türkiye'de itfaiyeci var mı?
    türk: - hayır dev battaniyeler var onlardan örtüyoruz biz yanan binalara ormanlara..

  • şimdi siz elinizdeki silahı birisine doğrulttunuz ama silahı doğrulttuğunuz adam da kendi silahını başka bir adama doğrultmuş vaziyette ve işin püf noktası ise onun silahını doğrulttuğu adam da silahını size doğrultmuş vaziyette. işte siz minimal de olsa bir ‘meksika açmazı’nın içindesiniz demektir. bu durumda ne silahı bırakabilirsiniz ne de silahı ateşleyebilirsiniz. teorik olarak her atış isabetli ve öldürücü olursa silahını en son ateşleyen kişi hariç herkes ölecektir. bu terim aslında meksika’daki politik çekişmeleri tarif etmek için ortaya çıkarılmış, stratejik olarak kimsenin yerinden kıpırdayamadığı durumları tarif etmek için kullanılmıştır. hollywood bu açmazı filmlerinde çok kullansa da dünyadaki hiçbir meksika açmazı sahnesi ‘deliyürek’ dizisindekiler kadar kalabalık olamamıştır. deliyürek’in 27 kişilik meksika açmazı rekorunu 12 kişiyle ‘süper baba’ takip etmektedir.

  • başlık: kız arkadaşım 4 yıldır mesaj atmıyor

    1. az işim var ben sana mesaj atarım demişti
    bugün tam 4 yıl oldu artık şüphelenmeye başladım
    acaba ne yapıyor ki merak ettim
    ne işi var bu kadar ya

    mesaj atsam mı?
    yanlış anlar mı?
    ona güvenmediğimi düşünür

    of of