hesabın var mı? giriş yap

  • patiswiss yönetim kurulu başkani aynen şöyle bitirmiş yazısını;
    "avukatlarımız iletişime geçecektir sizinle ama ben kendi işimi kendim çözmeyi severim.."
    tetikçi tutup vurduracak veya kendi bulup bir şeyler yapacak heralde.
    fabrikaları ankara ostimde, yönetim kurulu binası çinçin mahallesinde

  • - çiş ve benzeri mevzular ?
    - miyav.
    - yemek olarak ?
    - miyav.
    - perdelere, koltuklara zarar verme potansiyeliniz ?
    - miyav.
    - allah belani versin salak hayvan.
    - miyav.
    - yarın gelin başlayın.

  • eski bir lc waikiki satış danışmanı olarak bela okuduğum kadındır. kabinlere ped yapıştıranlar, donu yırtılırcasına osuranlar, soğan gibi ter kokanlar .... insanlıktan soğuttular beni allahın belaları.

  • 'dıj güjler'in zayıf bir türkiye (hasta adam) için kimi desteklediğini görmek açısından olumlu bulduğum yorumdur. erdoğan gibisini bir daha bulamayacaklarının farkındalar... bu nedenle de vedalaşamıyorlar bir türlü...

  • adini atacameño kabilesinden alir. mineraller bakimindan cok zengindir. ozellikle sodyum nitrati unludur. 1883'te biten pasifik savasi sonucunda bolivya'dan sili'ye gecmistir. 19. yy sonu ile 20. yy basinda sili ekonomosine buyuk katki saglamistir. bolivya ile sili arasinda hala sorun teskil eder. bolivya entellektuelleri ulkeleri ekonomik olarak kotu bir durumdayken, sili'nin latin amerika'nin en guclu ekonomilerinden birisi olmasini kaybedilen bu topraklara baglar.

    ayrica (bkz: san pedro de atacama)

  • erdoğan'ın 5 yıldır mal bildiriminde değindiği 500 bin tl alacağını hatırlayın. esad bu paranın üstüne yatan kişidir zannımca, erdoğan alacağını almak için nüfuzunu kullanıyor. esad parayı faiziyle ödese de bu tatsızlık bitse artık.