hesabın var mı? giriş yap

  • ülkede kimlerin nasıl zengin olduğuna bakılınca şaşırtmayan hediye. özenilecek birşey değil..

    bana 12 milyon dolar verseler seda sayan gibi bir annem, nihat doğan gibi bir sevgilisi olsun istemezdim. yazık çocuğa, milyar dolarla bile kapatamazsın bazı şeyleri..

    çok şükür annem gibi bir annem var, şanslıyım. 1000-0 öndeyim..

  • sözlükte son zamanların en muhteşem trollemesi. adam sizi maymun etti ya la...

  • yapılması gerekendir.

    eski sevgili eğer

    6 aydan kısa süren ilişkiler için: 2 hafta
    6 ay - 18 ay için: 4 hafta
    18 ay - 3 yıl için: 6 hafta
    3 yıldan uzun süren ilişkiler için: 8 hafta

    öncesinden haber vermediyse ihbar tazminatı talep edilmelidir.

  • sarp sınır kapısı için sıradan bir kaçakçı türü. sadece beline sarması onu özel kılmış.

    doğu karadeniz arıcısının geneli gürcistandan gelen kraliçe arıları kullanır. çünkü bölgede kraliçe yetiştiren çok azdır ve kalitelisini bulmak zordur. bu ihtiyaç genelde gürcistan’dan karşılanır. kraliçe satan yerlerin kapısında bekleyen tipler olur sevkiyat günlerinde. arıların sınırdan geçmesini beklerler bildiğin. bu amcayı da bekleyenler vardı muhtemelen ve saatler sonra acı haberi alıp evlerine dağıldılar.

    arı ırkımızı bozuyorlar gibi bir paniğe kapılmanıza da gerek yok zira anadoludaki arı ırklarının çoğu gen çöplüğüne dönüşmüş durumda zaten. gürcistandan gelen kafkas arısı bizimkilerden çok daha kafkas emin olabilirsiniz. şimdi dağılabilirsiniz.

  • yağmur veya kar sonrası çatıdan zemine kadar uzatılması gereken gider borusunun belli belirsiz bir yükseklikte yeterli görülüp o noktadan sonra suyun şelale gibi aşağıya dökülmesi.

    ulan zaten 4 katlı binanın 2. katına kadar indirmişsin boruyu, oradan sonra ne salıyorsun bütün suyu foşur diye aşağı? kaç para ulan 4 metre boru? bu pinti ve medeniyetsiz mal sahipleri yüzünden mayın tarlasında yürür gibi yürüyor insanlar.

  • olay daha eskiye dayanıyor:

    - spacex 2016'da facebook'un kiraladığı bir uyduyu yollama işini aldı. uydu havada patladı.

    - zuckerberg, bu olayın üstüne 'spacex'in başarısızlığından büyük hayalkırıklığı yaşadım' içerikli pasif agresif bir mesaj yayınladı.

    - bir yıl sonra zuckerberg, elon musk'ın 'ai konusuna regülasyon gelmeli' görüşlerine 'sorumsuzca' diye bir açıklama yaptı.

    - elon musk bunun üstüne 'mark'la konuştum, o konudaki bilgisi kıt' diye bir twit attı.

    - bir yıl sonra da whatsapp kurucusunun #deletefacebook çağrısı üzerine elon musk 'feysbuk ney? aha varmış sildim gitti' tarzı twitler attı.

    sildiği şahsi hesabı hiç kullanmadığı bir hesap. aşırı kullandığı instagram'ı silmemiş çünkü 'göreceli daha bağımsız'mış. alakası yok. resmen feysbukun malı. 2012'den beri feysbukla veri paylaşımı da yapıyor. yani yaptığının bilgi gizliliği, özel yaşama saygı gibi konularla alakası yok. o yüzden pek kıymeti de yok.

    bu sürtünmeyi başlatan zuckerberg'in saldırgan iletişimi olsa da musk'ın yaptığında da alkışlanacak bir şey yok. filler tepişiyor.

  • timsah derisinden değil de kaplumbağa kabuğundan yapılsaydı almayı düşünebileceğim ceketimsi. buna bir daire parası verdikten sonra, bari evim sırtımda diye kendimi avutabilirdim.