hesabın var mı? giriş yap

  • okuldan cikarken iyi geceler diledigimde guvenlige, alis-veris'in ardindan tesekkur ettigim kasiyere, minibusten inerken iyi gunler diledigim sofore suratima sadece bon bon baktiklarinda soylemek istedigim soz.

  • yine harika bir işe imza atmışlar. pazar günü oynanacak efes - banvit maçına kitap getirenlere bilet verilecek. kitaplar da ihtiyaç sahibi öğrencilere gönderilecek. tek şart, kitapların yıpranmamış olması.

  • butun turkiye sathinda miras paylasilan her yer. %99.9 degil %100 calisir.

    malum kucuk yerlerde fazla ekonomik deger uretilmediginden miras mevzusu din kadar onemlidir. hele belli bir yas grubunun ustu icin bu iki konu herseydir. miras dindir, din mirastir.

    buralarda biraz gulmek isterseniz "amca senin hanimin annesinden kalan bahcedeki buyuk payi kayinbiradere mi versek, malum ayetler belli" deyin. sonra arkaniza yaslanip izleyin.

  • sorunları kendileri çözemeyip, yakın akraba yada ailelerine çözdürmeye çalışılması. bu olduktan sonra ise artık çok geçtir. genelde bu davranışları birey olamamış ve başkalarının ağızına bakan insalarlar yaptığından, o yüzden ya içinize gömün yada kimseye bişey demeden bu işi bitirin.

    evlilik bir güç savaşı değil, karşındakini olduğu gibi kabul etmekten başka. hani o 70 aşamalı ve çok masraflı evlilik prosedürlerini yaptığınızda herşeyin çok farklı olcağına yalanına inanıp, çok küçük şeyden boşanıyosunuzya siz sadece bu müessedeyi kirletip düzgün insanların bile evlenmemesine sebeb oluyorsunuz.

  • velakinki kul hakkı caizidir hatta kul hakkıyla hacı olmakta da sakınca yohtur.

    ama inşaat şirketleri %500 kar ederken risk almış oluyorlar onun karşılığı oluyor.