hesabın var mı? giriş yap

  • affedersiniz ama s*kerim sistemini de matiğini de.

    bu futbol kulübü, adını değiştirip amed yapınca kapatılmalıydı.
    ulan her maç istiklal marşı yuhlanıyor. futbolcular zaten örgüt sempatizanı.
    bunlar yetmiyormuş gibi eline jilet alıp futbolcu doğramaya başladılar. görüntüler ortaya çıktı, o piçi kulüpten kovucaklarına, bizim gururumuzdur diyor kulüp yönetimi.

    sizin içinizde nasıl bir kin nasıl bir hınç varsa, sportif faaliyette bile bulduğunuz ilk fırsatta kesmeye, biçmeye çalışıyorsunuz. ulan bu yaptığınızı ışid yapmaz be.

    ayrıca, istiklal marşını yuhlayan herhangi bir kişinin, bu ülkenin 81 vilayetinde fiziki şiddetle karşı tepki görmesi müstehaktır.

    edit: bazı arsızlar "jilet nerede, yaralar nerede, bunlar yalan dolan" diye mesaj atmış.

    jiletle saldırının videosu: https://twitter.com/…glu/status/1102250275845361664

    bu da eseriniz: https://twitter.com/…glu/status/1102257105954836480

  • kuşların v şeklinde uçmalarının nedenlerini şöyle sıralayabiliriz:

    ilk olarak, v şeklinde uçmak, rüzgar direncini azaltarak kuşların enerji tasarrufu yapmasına olanak sağlar. v formasyonu, lider kuş uçarken arkasında küçük bir hava girdabı oluşturur. liderin arkasında uçan kuşlar, havada kalmak için harcamaları gereken enerji miktarını azaltan bu yukarı doğru hareket eden havadan yararlanır.

    v şeklinde uçmak ayrıca kuşların birbirleriyle görsel temaslarını sürdürmelerine yardımcı olur. bu, bir arada kalmalarına ve etkili bir şekilde iletişim kurmalarına olanak sağladığı için kazlar veya ördekler gibi sürüler halinde seyahat eden sosyal kuşlar için önemlidir.

    kaynak

  • şalke sıfır dörttür, zaten içinde bu takımın geçtiği muhabbeti yaptığımız insanların yüzde 99.9'u türk, böyle söylediğinde de anlıyorlar, kenardan bir hans'ın fırlayıp "nein nein, nul fiya" deyip fırça atacak hali olmadığına göre şalke meramını anlatan bir söyleyiş şeklidir, doğru olmasa bile

  • ertesi gün erken kalkma zorunlulugum olmasa bile bazen saati 7'ye falan kurup, alarm çaldığında kapatıp, oh istediğim kadar uyuyabilirim diyip tekrar uyuyorum.