hesabın var mı? giriş yap

  • şaka maka bir yana, aylık gelirim ile ne bir hayat kurabilirim ne de ev araba sahibi olabilirim. bu yüzden elimdeki ufak miktarı kriptoya yatırma kararı aldım. tabi battı çünkü hiçbir bok bilmeden bodoslamasına girdim. sonuç; yine bu maaşla ev, araba ve bir yuva sahibi olamayacağım.
    işin ilginç tarafı ise okuduğum yorumlarda herkesin kripto işine girenlerin bir işte çalışmadığını zannetmesi. ulan çalışıyoruz da yetmiyor hiçbirşeye. riske girdik battık elhamdülillah.

    edit; amacım kesinlikle kolay yoldan para kazanayım köşeyi döneyim olmadı. üniversite okumuş ve atanamamış bir birey olarak tek isteğim sıradan bir yaşam sürmek, fazlasında gözüm yok. şuan ki türkiye şartlarında asgari ücretin bir tık üstünde maaş alan biri olarak bunu yapmam imkansız. yaptığım ufak birikimi de kaybederek daha da imkansız hale getirdim. iyi olmuş senin gibi enayilere diyen var. sizden vicdan ya da teselli bekleyecek değilim ama merak ettiğim birşey var; neden bu kadar kötüsünüz?

  • bir çok sözlük yazarının "aha ne boktan film, iğrenç, utanç verici" diye entry girip 3-5 ay sonra bir otobüs yolculuğu sırasında mecburen izleyeceği filmdir, hatta bazı sahnelerde elinde olmadan gülecek, sonra da etrafına bakıp "ulan rezil olduk yandaki kızlara, bu filme bile gülüyor diyecekler" diye hemen kenarda bekleyen leman/uykusuz vs. dergiye yönelecektir bu arkadaşlar

  • taciz etmek mi?

    yahu adam bayan futbol takımı teknik direktörü. futbolcuya çarpmamak adına ecel terleri döküyor orada, hakem de gelip taciz etti diye sahadan atıyor.

    hakem olan kadını tebrik ederim, süper kezbanlık göstermiş. melis sen misin kız?

  • kazım karabekir'i anma töreninde uzun uzun 15 temmuz anlatan akp'li bakana, bu törende 15 temmuz'u değil dedemi anlatın diyen bir adet haklı torun tepkisidir.

    kaynak

    evet, artık hepimiz çok sıkıldık. devletin içine kendi doldurduğunuz adamlar yaptı 15 temmuz'u. şimdi ise kalkıp bunda hiç payınız yokmuş gibi her yerde bu lafları tekrar ediyorsunuz.

    kazım karabekir'in anma töreninde 15 temmuz ne alaka? anlat kurtuluş savaşını. anlat milli mücadeleyi. kazım karabekir'i bile 15 temmuz'a malzeme yapmaya utanmıyorsunuz.

    adam dedesinin anma törenine gelmiş, 15 temmuz'u dinletiyorsunuz. artık baydınız.

  • bunu yapmaya çalışırken art arda 3 kırmızı ışıkta geçen bir gerizekalı gördüm ben.

    sabahın erken saatleri olması, kaza olmasını önledi. açıkcası arkasında olduğum için ne yapmak istediğini uzun süre anlamadım. 3. kırmızı ışığa yaklaşırken mesaj yazdığını gördüm, sonrasında gaza bastım, yetiştim ve kısa bir korna çaldım delikanlıya. "ne var amuaaaaa goyyyim?" şeklinde surat ve el hareketiyle karşılık verdi. çünkü kendisi fernando alonso'nun sol taşşağıydı ve hem mesaj yazıp hem de araç kullanabilirdi.

  • ''bizim heyecanımızı ve kararlılığımızı durduramayacaksınız'' nedir yahu? parti başkanı üslubu resmen komedi. talimatla oraya geldiğini şu cümleden bile anlayabilirsiniz.

  • keki ve kreması yumurta kokmamasına önem verdiğim yapımı çok kolay bir pasta. ekonomiye ve borsaya biraz mola deyip, şimdi size vereceğim tarif ile minicik porsiyonluk muzlu veya çilekli harika rulo pastalar elde edeceksiniz.

    malzemelerle başlayalım:

    pandispanya keki için;
    -3 adet oda sıcaklığında yumurta
    -1 çay bardağı şeker
    -3 yemek kaşığı sıcak su
    -1 çay bardağı un
    -yarım çay bardağı nişasta(buğday)
    -1 paket vanilya
    -1 paket kabartma tozu

    kreması için:
    -2 su bardağı süt
    -2 yemek kaşığı un
    -2 yemek kaşığı nişasta(buğday)
    -1 çay bardağı toz şeker
    -1 adet yumurta sarısı
    -1 paket vanilya
    -1 paket toz krem şanti

    önce ruloların içinin kremasını hazırlayalım. küçük derin bir tencere içine 2 su bardağı süt koyalım. üzerine 1 adet yumurta sarısı, 2 yemek kaşığı un, 2 yemek kaşığı nişasta ve 1 çay bardağı toz şeker ekleyelim. kıvam alana kadar sürekli karıştırarak pişirelim. kremayı ocak üzerinden alıp, ılımaya bırakalım. sonra kremanın içine 1 paket vanilya ve 1 paket toz krem şanti koyduktan sonra kremayı mikser yardımı ile iyice çırpıp soğuması için buzdolabında bırakalım.(krem şanti eklemeyebilirsiniz, size kalmış)

    kekin yapılışı:

    4 adet yumurtanın akını ve sarısını dikkatli bir şekilde ayırdıktan sonra, ayrı kaplar içine koyalım. yumurta aklarının olduğu kap içine 1 çay bardağı toz şekerin yarısını koyalım.
    mikser ile köpürene kadar yani köpük kıvamı alana kadar iyice çırpalım. daha sonra yumurta sarılarının olduğu kap içine kalan toz şekeri ekleyelim.
    yumurta sarılarını şeker ile birlikte mikserle 3 dakika kadar çırpalım. ardından kaba 3 yemek kaşığı ılık su döküp, biraz daha çırpalım. 1 çay bardağı un, yarım çay bardağı nişasta, 1 çay kaşığı kabartma tozu ve 1 paket vanilyayı eleyerek koymalıyız.
    harcı mikser ile son kez karıştırın.

    daha sonra başta çırptığımız yumurta akını bir anda değil de 3 seferde bu karışıma ekleyelim.
    bu defa mikserler değil spatula yardımı ile alttan üste doğru aynı yöne yavaş yavaş karıştıralım. mutlaka yavaş yavaş karıştıralım ki yumurta akları sönmesin ve kekimiz iyi kabarsın.

    keki tepside şerit olarak kestikten sonra spatula yardımıyla içerisine önce kremasını sonra tercih ettiğimiz meyveleri (muz ve çilek çok yakışıyor) dizip keki rulo haline getirip servis tabaklarımıza yerleştirelim. işte bu kadar basit.

    içini doldurma şekli
    süslenmiş şekli

    afiyet olsun.

  • an itibariyle ezhel olay şarkısının klibiyle tüm sisteme diss atmış bulunmaktadır ve bunun yanında da diss neden ve nasıl atılır dersi vermiştir.

    ezhel - olay

    sözleri

    hergün yeni olay
    dile kolay
    koal koal
    nerde ne anormal artık bana gelir doğal
    paranoya beynin vermez onay
    derler oha nasıl yaptım sorar
    olduk olay

    olays on me...
    tüm gözler bende etrafımda on bin insan sanki zombi
    kafa güzel, alkol fondip

    berlin-kotti
    istanbul bomonti
    başkent odtü
    gıtto-ostim

    tüm dünya mahallem dünya gecekondu
    çok mu yüksekteyiz zihnim kokpit

    her yer polis her yer zarbo hergün olay olay olay ohalde yapalım ohal halkım kobay bi piskopat olmamak için bi sebep yok o yüzden çal ve kopar bende kuruş sende tomar
    çıkar olay
    sıkar toma suyu işin suyu çıkar
    ölür memur ölür çocuklar yaşar çıkar
    isteseler biter ama sanma kimse çıkar
    bunla başa çünkü kazandırır para olay

    hergün hep aynı haber
    yine bi tecavüz taciz
    magazin olay ister
    ünlüler olur havadis
    herkes yanlız herkes birine düşman
    nereye baksam kavga
    nereye gitsem olay

    flaş flaş paparazzi
    like tweet sanalım alem
    ego tüm olayımız bu

    o yüzden nereye gitsek olay oluruz olay bizim de olayımız bu

    aramızda çıksın olay isterler işine yarar bi bok olmadığından dolayı
    biz kimiz nerden geldik her insan kafa yorar
    aslında bütün olay euro lira ve dolar

    çıkar olay
    kan dökmek anlaşmaktan daha kolay
    bir mermi kurşun bir çiçekten daha ucuza solar
    bi bomba sanki tüy gibi düşer ve yanmaz asla

    sokakta tayfalarla

    üçüncü sayfalarda