hesabın var mı? giriş yap

  • suçtur.

    tck 132.m/3.f:
    kendisiyle yapılan haberleşmelerin içeriğini diğer tarafın rızası olmaksızın (ek ibare: 02/07/2012-6352 s.k./79.md.) hukuka aykırı olarak alenen ifşa eden kişi, (değişik ibare: 02/07/2012-6352 s.k./79.md.) bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. (ek cümle: 02/07/2012-6352 s.k./79.md.) ifşa edilen bu verilerin basın ve yayın yoluyla yayımlanması halinde de aynı cezaya hükmolunur.

    suçun yanında da, kişilik sorunudur. bu tarz davranışlar sizi, kendi çıkarları uğruna her şeyi yapabilen, saygısız, kişiliksiz, hiç bir özel bilgiyi paylaşmaya uygun olmayan bir insan yapar.

  • belçika'nın bimi. her şey paketlerde, kolilerde, kasalarda vs. durur. hiçbir dekorasyon, bir estetik kaygısı falan bulunmaz. lambur lumbur alışverişini yapar çıkarsın. bimdeki ucuz markalara benzer everyday diye bir marka vardır ki diğer markaların hep yarı fiyatınadır ürünleri. kasa kısmı da çok ilginçtir daha doğrusu yoktur. kasiyerimsi eleman elinde barkod okuyucusuyla sizin sepetinizdekileri tek tek okutup yandaki boş sepete koyar. sonra arkadaki bütün kasiyerlerin ortak kullandığı alet edevatın yanına gider faturayı çıkarır size para alıp verir. ayrıca market kısmıyla orantısız derece büyük kapalı+açık otoparklara sahiptir. sanırsınki 5m migrosa geldin ama çıka çıka şoktan hallice bir market çıkar...

  • okul öncesi öğretmenliği:(eğitim süresi 5 yıl) "biraz daha okusan da lise öğretmeni ne bilim en azından ilkokul öğretmeni olamaz mısın?"

  • günlerdir bu anı bekliyorlar. hazırlandılar. yarın doğan güneşle birlikte sokaklara inecek ve buldukları tüm çocukları ıslak ıslak öpecekler. nice tazeler bayrama küsecek. nice canlar yanacak.

  • tuketiciden degil, migros'tan korkuldugu icin yapilan aciklamadir.

    edit: simdi fark ettim: kadinin egosu hala o kadar yuksek ki, 50 tane kendi fotosunu koymus en son fotoya da laf olsun diye ozur eklemis. resmen hala hepimizle dalga geciyor. muhtemelen zorla pr ekibi tarafindan hazirlanmis ve migros'u kaybettik bir an once paylasin diye yalvarilmis ve o da tamam ama sadece son fotoya eklerim demistir.

  • bi kere dolmusta onumdeki adam inicem diye seslenicegine
    "bismillahirahmanirrahim" diye baarmisti.