hesabın var mı? giriş yap

  • sayın mercedes-benz yetkilileri,
    sizden rica ediyorum, yalvarıyorum, ayağınıza kapanıyorum, nolur ama nolur istanbul için ürettiğiniz otobüslere, özellikle de metrobüslere standart klimalardan koymayın. biliyorum siz bunları avrupalı kafasıyla şu kadar insan biner diye tasarlıyorsunuz ama burada işler öyle yürümüyor. ha daha güçlü klima koyacaksanız da bunun için ekstra ücreti açık açık talep etmeyin, bizim yöneticilerimiz vermez o parayı. bir kılıfına uydurun alın ne bileyim. ya da normalin üç katı para isteyin, o zaman alabiliyorlar bak. elin hollandalıları sattı böyle bize, sizin ne eksiğiniz var. bir de eğer bu klimalar manuel falan çalışıyorsa o özelliği kapatın, otomatik çalışsın. bizimkiler az yaksın diye kapatıyorlar onu sanki. ya da şoförün ordaki açılır camı iptal edip havalandırma ızgaralarını azaltsanız da olur. bir de o arkadaki köşe koltuk var ya, neyse bir şey demiyorum ona da.

  • eski ingilizce'de küçük harflisi de ı olarak yazılıyormuş. noktayı 11.yy'da "m" ve "nı" gibi fırçayla dikey harf yazımlarında karışmasın diye sonradan eklemişler.

  • adamın ünvanları şu;
    * cumhurbaşkanı başdanışmanı,
    * gençlik ve spor bakan yardımcısı,
    * vakıfbank yönetim kurulu başkan yardımcısı

    ve bunları ortaokulu diplomasi ile başardı bir de güreşerek. komedi filmi icin böyle bir senaryo yazsak "absürt komedinin de bokunu çıkarmayın" derler.

    eğer inandığınız cennet/cehennem varsa çok fena yanacaksiniz benden demesi.

  • son lokmayla ayranın son yudumunu denkleştirmek için strese girmicem.. ikinci ayranı isticem.. yarıdan fazlasını masada bırakıcam..

    kafa hala fukara çalışıyor.. ne dürümü lokması ayranı lan..

  • flörtleştiğimiz beyle bir iki aydır spor yapmak adına sahilde yürüyüşe çıkıyoruz. birbirimizi tanımaya çalışıyorduk ara ara da minik minik birbirimize iltifatlar ederek birbirimize de yürüyorduk. bu hafta sonu da yürüyüşe çıkalım dediğimde bana bir arkadaşının geleceğini söyledi. meğer o arkadaş sevgilisiymiş. (uzun süren bir sosyal medya stalk'undan sonra birkaç aydır sevgili olduklarını öğrendim) bu arada bu bey bana yürürken "yaaa belli bir yaştan sonra sevgililik çok zor hayatına kolay kolay birilerini alamıyorsun, bizim için de artık zorlaştı" gibi cümleler kuruyor ve asla sevgilisi olduğundan bahsetmiyordu. kızcağız da twitter'dan "tesadüf yoktur, doğru insan doğru zaman vardır" falan yazmış. eski ben olsa bu kıza çocuğun bana yürüdüğü mesajları atar, "uzak dur bu adamdan canım" der kendimce iyilik yapar birinin daha hayatını kurtarırdım. ama bu hemcinslerime de iyilik yaramıyor. en son bunu evli bir adamın bana yürüdüğü mesajlarını karısına attığım için "aile bütünlüğünü bozduğum" gerekçesiyle dava açıldı sjdkdkndkdmdöd. bu sebeple artık böyle iyilikler yapmıyorum valla kimse kusura bakmasın. sonuç olarak flörtümün ilişkiye dönüşmeme sebebi aslında zaten flörtümün bir ilişkisinin olmasıymış.

  • doğruysa çok sevindiğim karar. başkasının eğlencesi ve gösterişi için gece 12ye kadar kafamız sikilmeyecek artık.