hesabın var mı? giriş yap

  • bundan daha büyük bir hikaye biliyorum aynı böyle.

    esas oğlanın marmara iibf diploması var ama üniden bir tane fotoğrafı bir tane arkadaşı yok ama neler neler başarmış herkes de inanmış.

    süper hikaye

  • "matkap var mı hüseyin abi sende" diye sordum bundan 5-6 ay önce bizim apatman görevlisine, herif "yoo neden olsun ki" diye cevap verdi. kalakaldım öylece. haklı tabii adam.

  • senden ayrılmadan önce o kişiyle tanıştığını, bir kaç özelliğini senden daha çok beğendiğini,o kişiyle evlenme olasılığını çok yüksek gördükten sonra seni terkettigini ispatlayamam ama yemin edebilirim.

  • iyiden iyiye insanı güldüren manadır.

    hele bu sözde 'mana'yı dile getirirken takındıkları o ciddi tavır yok mu ahaha ya tamam sizsiziniz amk siz.

    -büyük beşiktaş taraftarı he de hödödür
    -şerefli beşiktaşız biz renkliler anlamaz.
    -onurlu duruşumuz var bizim.

    blabla

    yok ebesinin örekesi afedersin. taraftarsın ulan sen ne bu oligarşiye savaş açmış don kişot tavırları, ne bu jan darc havaları, ne bu takımına laf geldiğinde kendisine ''tavuk'' denmiş marty mcfly ciddiyeti.

    yapmayın komiksiniz.

  • gelinlikten ziyade evlendiği kişi dikkatimi çekti. işadamının oğluymuş, bu zenginlerde resmen kast sistemi var iş adamının kızı iş adamının oğluyla evleniyor falan.

    benim babam da muhtar amk ben napıcam?

  • geçen sene arabamı satacağım zaman "ulan ilana 1200 kişi bakmış bir kişi bile aramaz mı" demiştim. o aramayan ibneleri buldum. herkese selam.

  • efes pilsen 'in piyasadaki hakim durumunu daha da güçlendireceği gerekçesiyle danıştay tarafından anadolu grubu 'na devri durdurulmuş nostaljik bira. halbuki efesçiler büyük reklamlarla, büyük tanıtım toplantıları, hediyeler ve bol biralı gecelerle, çok hevesle tanıtımını yapmışlardı bu biranın. büyük yatırımlar yapıldı, ciddi paralar harcandı, üretim, dağıtım yapılmaya başlandı, şimdi durdurma kararıyla birlikte sadece üretilen bira değil, onun yanında şişeler, kapaklar, ambalajlar, hatta hediyelik anahtarlıklar, şemsiyeler, çantalar, bardaklar, herşey ellerinde kaldı. geçmiş olsun.

  • imar affı, ehliyet affı, genel af falan filan derken sokakta ölsek, suçlusu yine biz olacağız artık ülkede. öyle bir aflar cenneti.